Чи обов'язково дарувати жінці подарунки?
|
|
Iniesi | Повідомлення # 61 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Звичайно обов'язково, це всім приємно.
|
|
| |
Анка1 | Повідомлення # 62 |
Рядовий
| ніхто ще не сказав, що не обов'язково)
|
|
| |
Гулівер | Повідомлення # 63 |
Рядовий
| бо обов'язково;)
|
|
| |
Анаїт | Повідомлення # 64 |
Рядовий
| А мені шанувальник подарував Набір інструментів UD All in One Coil JIG для електронних сигарет, хоча раніше я ними не користувалася. Тепер курю тільки електронні, подобається експериментувати з різними запахами, та й сам процес приємніший, ніж куріння звичайних сигарет. Мені часто дарують подарунки, тому я вважаю що таки треба балувати своїх коханих))
|
|
| |
Вахря | Повідомлення # 65 |
Рядовий
| Краще дарувати)
|
|
| |
Fomenko | Повідомлення # 66 |
Рядовий
| Звичайно обов'язково. Мій чоловік постійно дарує мені якісь подаруночки і з приводу, і без. Ну і звичайно ж квіти.
|
|
| |
Мортан | Повідомлення # 67 |
Рядовий
| Цитата Fomenko ( ) Звичайно обов'язково. Мій чоловік постійно дарує мені якісь подаруночки і з приводу, і без. Ну і звичайно ж квіти. як варіант
|
|
| |
Sava | Повідомлення # 68 |
Рядовий
| Обов'язково звичайно. І найцікавіше, що навіть не обов'язково дарувати щось дороге, набагато важливіше, щоб це було приємно, романтично і з душею. Я ось нещодавно замовив своїй шоколадну фігурку. Для неї було дуже приємно отримати подарунок без приводу.
|
|
| |
petrikova | Повідомлення # 69 |
Рядовий
| правильно-правильно! Нехай і недорого, але головне увага...жінці це дуже важливо...
|
|
| |
Kate23 | Повідомлення # 70 |
Рядовий
| Думаю, кожній жінці буде приємно отримати якийсь сертифікат на послуги салону краси та косметології hands Наприклад, зовсім недавно звернулася до салону краси Етерія, який знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 30, шалено задоволена! Я була б дуже рада провести там кілька годин і присвятити час для догляду за собою і своєю шкірою. Чому б не зробити дівчині або мамі такий подарунок? Зведіть її до салону по догляду за собою:)
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 71 |
Сержант
| Цитата Барбусяка ( ) А я люблю дарувати подарунки коханим людям! Я ось теж люблю більше дарувати, ніж отримувати))
|
|
| |
Клеверок | Повідомлення # 72 |
Рядовий
| Вважаю що обов'язково дарувати подарунки, але не обов'язково ці подарунки мають бути дорогими. Увагу можна висловити і через польові квіти, і за допомогою написаного самостійно листа, який чекає на кохану в поштовій скриньці - це буде дуже приємний сюрприз. Мені коханий приділяє увагу через улюблені смаколики, шоколадки або Рідина для електронних сигарет EGO E-liquid
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 73 |
Підполковник
| каешн і чим частіше тим краще, але сильно балувати не варто
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 74 |
Полковник
| Цитата Umka25 ( ) Головне ж не подарунок, а увага?! Вірно?! Звісно правильно, дівчина повинна розуміти що вона кохана, і що про неї пам'ятають)))
|
|
| |
Mari86 | Повідомлення # 75 |
Рядовий
| Це не обов'язково, але бажано). Якби мені мій чоловік подарував гарну вечірню сукню, яку я нещодавно пригледіла в каталогах, і вечерю в ресторані, я була б того дня найщасливішою жінкою).
|
|
| |