Порекомендуйте дорослого хіропрактика Одеса
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте дорослого хіропрактика Одеса
Вітаю вас! Я шукаю розумного хіропрактика. Хто проходив курс і вам поправили здоров'я, направте. Хочеться потрапити до професійного фахівця в цій спеціалізації. Якщо в курсі запропонуйте.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені дуже цікаво почути про такого фахівця, бо проходила курс у багатьох, але результату не добилася.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Цікаво з'ясувати про досвідченого фахівця, який нарешті з'явився у нас в Одесі. У випадку, якщо направите, обов'язково звернуся.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я знайшла такого супер професіонала, але він лікує тільки дорослих пацієнтів - це Владислав Володимирович Забранський. Чудовий майстер своєї справи, рекомендую його відвідати, він справді допомагає у врегулюванні ускладнень зі здоров'ям.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так точно, Владислав Володимирович шикарний лікар, допоміг з кіфозом. Дуже йому вдячна і теж його раджу!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Під час падіння я отримала травму плечового суглоба. Виснажливі болі вдень і вночі не давали спокою. Протягом місяця лікування було ефективним завдяки професіоналізму Владислава Володимировича, його доброзичливому й уважному ставленню.
|
|
| |
криска | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Керуючись особистим досвідом, можу констатувати, що Владислав Забранський найкращий фахівець у цій спеціалізації.
|
|
| |
Вичка | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Так, ви правильно розповіли Владислав Володимирович незрівнянний лікар, який нам допоміг із шийним остеохондрозом.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Через сидячу роботу в мене почалися проблеми зі спиною, через що страждала не тільки я, а й люди, які мене оточують. Завдяки Владиславу Забранському я не тільки позбулася страшних болів, до мене повернулася радість до життя!
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Я вперше зіткнулася з подібними методами лікування, але результат перевершив усі мої очікування. Владислав Забранський дуже чуйний, уважний лікар і дуже хороша людина.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Відвідувачі форуму! Хочу звернутися до Забранського Владислава, можете вказати його контакти.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Беріть інформацію - Владислав Володимирович Забранський веде прийом за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу обґрунтувати, що Владислав Володимирович Забранський найкращий фахівець у місті.
|
|
| |