Приватна клініка Лікаріум відгуки
|
|
Mia4519 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватна клініка Лікаріум відгуки
Привіт, дорогі форумчани! Я планую відвідати клініку "Лікаріум" і хотів би почути ваші відгуки про неї. Яке було ваше загальне враження від клініки? Чи були ви задоволені наданими послугами?
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Вперше побувала у психолога-гіпнолога Козлова Яна. Була приємно здивована тим, як швидко вдалося досягти результату. Рекомендую!
|
|
| |
Гелія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Клініка Лікаріум - це місце, де сучасні технології та лікарське мистецтво переплітаються на благо пацієнтів.
|
|
| |
Іда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Клініка Лікаріум - справжній порятунок! Гінеколог Міщенко О.О. вислухав мене уважно і професійно підібрав лікування.
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя донька - підліток із характером. Завдяки психологу Фендюрі Марії Олегівні з Лікаріуму, ми почали краще розуміти одне одного.
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Невролог Калюжна Тетяна Євгенівна виявила у мене проблеми, про які я навіть не підозрювала. Тепер почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ендокринолог Догонова Марія провела дослідження на найвищому рівні. Я тепер краще розумію свій стан і знаю, як стежити за здоров'ям.
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Кардіолог Павлов С.В. в Лікаріумі докладно пояснив мені, як підтримувати здоров'я серця. Тепер я знаю, які кроки зробити для профілактики.
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Уважний ЛОР Гурська Т.В. допоміг мені впоратися з хронічними проблемами носа. Тепер дихаю на повні груди!
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Гінеколог Ліхачова з Лікаріуму створила теплу і довірчу атмосферу, що особливо важливо при таких візитах. Ставилася до моїх запитань із розумінням!
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здрастуйте! Хто-небудь із вас знає, де розташована клініка "Лікаріум" і як до неї записатися?
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Клініка Лікаріум розташована на Генуезькій 1/2, контактні телефони для запису - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Лікарі Лікаріуму не тільки лікують, а й пояснюють кожен етап лікування, це дійсно цінно.
|
|
| |