Колосов Олександр Одеса відгуки
|
|
СкоттШелбі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосов Олександр Одеса відгуки
Дівчатка-хлопчики хто відвідував уролога Колосова Олександра Миколайовича, залиште відгук, Можете рекомендувати цього лікаря?
|
|
| |
Магдалина20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чудовий фахівець, про таких кажуть: лікар від Бога! Уважний, компетентний, контактний, по-справжньому зацікавлений допомогти! Одразу вселяє довіру! Дуже рада тому, що довірила вирішення проблем зі здоров'ям цьому фахівцеві! Призначене лікування допомогло, я знову живу звичайним життям! Олександра Миколайовича рекомендую!
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже уважний і хороший лікар! Звернулася до нього із симптомами сечокам'яної хвороби, призначив дієве лікування, яке швидко допомогло, і після сьогоднішнього УЗД нирки в порядку та запалення знято. Що сподобалося, то що не призначали ніяких зайвих аналізів і препаратів, як це часто буває. Лікар завжди на зв'язку в разі чого і завжди дуже доброзичливий. Рада, що нарешті знайшла собі відмінного уролога!
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Під час першого ж відвідування мене обстежили повністю. Чітко і грамотно був поставлений діагноз. Все ретельно і дохідливо пояснив, розповів усі етапи лікування. Повернув нам надію в те, що у нас будуть діти.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар від Бога! Не побоюся цих слів! У короткі терміни вирішив проблему на 100%+, результат - двоє дітей. По грошах: помірно. Основні витрати на аналізи. Нічого не шкодую. Був у інших лікарів, результати - викачування грошей, проблема не вирішувалася.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Грамотний відмінний уролог! Відчувається досвід і серйозна кваліфікація. У чоловіка були серйозні чоловічі проблеми. Олександр Миколайович провів курс лікування і, можна сказати, поставив чоловіка на ноги. Ми тепер знаємо, до кого звертатися в разі потреби!
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я, справді, побачив, що людина любить свою роботу і каже все по справі. Просто так час не втрачає, не займається "викачуванням" грошей. Він реально хоче допомогти пацієнтові. Моя думка, що він грамотний фахівець і знає свою справу.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| У яку клініку ви зверталися, щоб потрапити до Олександра Миколайовича?
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Олександр Миколайович приймає в 10-й лікарні на Малиновського, він ще й оперуючий хірург.
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А телефон його зберігся?
|
|
| |
Магдалина20 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Так, зберігся - 0967424737.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Вирішила сходити до Олександра Миколайовича. Дійсно, позитивні відгуки підтвердилися. Дуже грамотний фахівець, розклав усе по поличках. Прийом тривав годину, а не 10 хвилин. Максимально уважно вислуховує, шукає саме причину, а не глушить симптоми. Я вже втратила надію знайти чудового уролога і вирішити свою проблему, але лікар мене вразив. Думаю, я знайшла свого уролога.
|
|
| |