Уролог Одеса Малиновський район
|
|
Магдалина20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Одеса Малиновський район
Добрий день, пишу тут у пошуку хорошого уролога. Може знаєте хорошого лікаря на основі особистого досвіду або відгуків знайомих. Поділіться, дуже прошу.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я готова порадити Колосова О.М., який 100 відсотків найкращий у цій медичній класифікації і до кого можна рекомендувати записуватися без страху за своє здоров'я.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Теж можу підтвердити Колосов хороший уролог, завдяки йому у нас є син!
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я є пацієнтом Олександра Миколайовича, багато разів був на прийомі. Є з чим порівнювати, він найкращий у своїй спеціалізації.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Колосов О.М. - не тільки висококваліфікований лікар, який насправді допомагає навіть у найскладніших випадках, а й чудова, чуйна людина, яка переймається проблемою пацієнта і докладає всіх зусиль, щоб її вирішити, навіть якщо це не його профіль.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар! Доброзичливий, грамотно призначає лікування! Чоловік був 3 рази на прийомі, лікування допомагає! Рекомендую!
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Олександр Миколайович грамотний фахівець. Досить делікатно підійшов до питання. Детально обстежив. Консультацію провів і призначив аналізи. Думаю, що цілком достатньо часу лікар мені приділив. Дав подальші рекомендації. Планую ще звертатися.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Лікар молодий, але досить компетентний у своїй спеціальності. За кілька візитів відчувається результат лікування і після наданого лікування його профілактичні рекомендації актуальні та дієві. За необхідності, обов'язково звернуся знову до Олександра Миколайовича, а його колеги на його тлі виглядають тьмяно.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Добрий день! Можете залишити контакти цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Колосов Олександр Миколайович, 10-а лікарня, Малиновського 61, телефон 0967424737.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Велика всім подяка за такі рекомендації!
|
|
| |