Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Лікування сколіозу Одеса (Лікування сколіозу Одеса)
Лікування сколіозу Одеса
Розумничка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікування сколіозу Одеса


Може хтось знає, як правильно лікувати сколіоз? Цікавить лікування дитячого сколіозу та лікування сколіозу в дорослої людини. Які методи лікування взагалі існують і як вони впливають (їхній ККД)? Хтось може сам лікувався або лікував своїх дітей і знає як правильно та дієво боротися зі сколіозом?!

Наскільки дієвий профілактор Євмінова і може хтось пробував на ньому лікувати сколіоз? Можливо, хтось лікувався в центрі "Євмінова" в Одесі й може розповісти про результати?!
І звісно, цікавить, як традиційні методи впливають, типу масажу в разі сколіозу і ЛФК?

Звісно, окрім теорії, хотіла б почути відгуки та рекомендації тих чи інших фахівців, а також медичних закладів.

Буду всім вдячна за відповіді та поради.
 
lisa Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Розумничка, Здрастуйте!

Постараюся Вам трохи допомогти, оскільки сама нещодавно своїй дочці лікувала спину від сколіозу. Пишу "з особистого досвіду", а також те, що дізналася з інтернету і від різних фахівців і лікарів.

Запитання і відповіді щодо лікування сколіозу в дітей:
1 - І найголовніше. Треба встигнути в лікування сколіозу "до закриття зон росту", тобто 16-18 років.
2 - Сколіоз має 4 ступені - Від ступеня і залежить лікування.
3 - "Профілактор Євмінова", а насправді фізкультурна дошка, що кріпилася до шведської стінки у нас у школі - це не панацея. Сенс дії дошки Євмінова - це тракції (витягування) хребта і на більше того. Як окремий "інструмент" у лікуванні сколіозу її сприймати не варто! Крім нього для лікування дитини потрібен масаж, а також спорт. Про центр Євмінова в Одесі можу сказати, що мені не сподобався підхід у лікуванні. Тільки профілактор і процедури на ньому, без масажу і спорту - це не лікування. Результату після такого лікування я не побачила!
4 - Ви забули вказати використання корсета. Корсет ми використовували, але тільки коли дитина робила(ла) уроки - але не більше того. Це за рекомендацією одного з професорів, до якого ми потрапили на консультацію.
5 - Традиційні методи: крім корсета, це ще й масаж, а також ЛФК і спорт. На масаж ми потрапили до чудового фахівця, який нас і проконсультував не гірше за іменитих лікарів. До речі, на сьогодні, після його лікування, сколіозу майже немає. Спорт - це плавання, на яке ми ходимо і до сьогодні. Масаж ми пройшли 2 рази по 20 процедур, з лікувальною фізкультурою (ЛФК) - 1 раз на три місяці масаж. Результатом дуже задоволена. Видно хороші зміни. Номер масажиста, який займався масажем для лікування сколіозу, я можу дати, якщо треба буде.

Мій відгук такий, щодо лікування сколіозу для дітей - що раніше підете лікувати дитину, то краще. Результат ми побачили тільки після комплексу - це корсет, масаж, лікувальна фізкультура, а також плавання.

Лікування сколіозу для дорослого:
Це неможливо, оскільки зони росту закриті і зміни за будь-яких маніпуляцій будуть незначними.

Єдине, що можна вибрати для лікування сколіозу в дорослого - це масаж. Як пишуть на медичних сайтах, масаж у разі сколіозу - це підвищення загального тонусу організму, нормалізація функцій серцево-судинної та дихальної систем, формування правильної постави, зміцнення м'язів тулуба, а також вироблення м'язового корсета.

Від себе ж можу сказати, що масаж у разі сколіозу дорослим допоможе зняти гіпертонус м'язів, а також позитивно вплине на м'язи-спазмівники, які напружені в сторонах вигину хребта.

Сподіваюся, що змогла Вам допомогти. Що знала, те відповіла
 
AleksandraSh Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 42
Репутація: 0
Статус: Offline
Теж знаю, що масаж при сколіозі дуже добре допомагає. Також, як уже написала Ліза, добре діє корсет, але тільки якщо дитина його надягає на години 2-3, при сидінні, але не біганні. Ну плавання, а також танці і спорт, який є різнобічним, де рівною мірою напружуються різні групи м'язів спини, але рівною мірою, як ліва, так і права сторони. Більше нічого порадити для дитини не можу. Дорослому, крім масажу, як і написано вище, начебто нічого немає.
 
Розумничка Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Ліза й Олександра, спасибі, що відгукнулися. Дякую.

За корсет ще ніхто не говорив і я не думала, спасибі за підказку. На плавання відправити дитину - теж варіант.
Цитата lisa ()
Масаж ми пройшли 2 рази по 20 процедур, з лікувальною фізкультурою (ЛФК) - 1 раз на три місяці масаж. Результатом дуже задоволена. Видно хороші зміни. Номер масажиста, який займався масажем для лікування сколіозу, я можу дати, якщо треба буде.
Номер телефону масажиста дайте, будь ласка. Відгуки Ваші про нього мені дуже сподобалися. Рекомендації щодо лікування теж. Дякую, ще раз.
 
lisa Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата Розумничка ()
Номер телефону масажиста дайте, будь ласка
048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792
Звуть його Владислав, молодий, але дуже грамотний фахівець, займається лікуванням не тільки сколіозу. Знаю, що багатьом людям допоміг.
 
Розумничка Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата lisa ()
048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792Звуть його Владислав, молодий, але дуже грамотний фахівець, займається лікуванням не тільки сколіозу. Знаю, що багатьом людям допоміг.
Дякую за рекомендації, а також відгуки про лікування сколіозу, а також, що порадили мені хорошого фахівця. Почитала про нього відгуки в інтернеті та на форумі, мені сподобалися. Завтра ж зателефоную йому. Спасибі, що допомогли мені у створенні концепції лікування сколіозу, виходячи з Вашого досвіду.
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Лікування сколіозу Одеса (Лікування сколіозу Одеса)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: