Приватний гінеколог Одеса відгуки
|
|
МАЛЫШКАА | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний гінеколог Одеса відгуки
Привіт! Шукаю приватного гінеколога і хотіла б почути ваші рекомендації. Якщо у вас є лікар, який піклується про ваше жіноче здоров'я, поділіться, будь ласка, які якості його високо цінуєте.
|
|
| |
КаKelly | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я відвідувала Міщенко Ольгу Опанасівну кілька разів, і щоразу вона мене вражала своїм професіоналізмом. Грамотний лікар, завжди відповідає на запитання. Її я можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Leona19 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Точно, Міщенко - справжній професіонал! Дуже ретельні огляди, комфортна атмосфера на прийомі. Я звертаюся тільки до неї і вам раджу.
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - це лікар з великої літери! Грамотна, уважна, завжди готова відповісти на всі запитання. Дуже задоволена результатами лікування.
|
|
| |
АнушкаЗе | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна проводить огляди так ретельно, що створюється відчуття, ніби вона бачить кожну клітинку в тілі. Атмосфера прийому - просто чудова!
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| І ще одна чудова лікарка - Колосова Олеся Василівна! Дуже уважна і делікатна. Я теж її рекомендую. Інформує на кожному етапі лікування, ретельне обстеження та ефективне лікування.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна - справжня перлина гінекології! Рекомендую всім, хто цінує лікарів із тонким розумінням пацієнта. Величезне їй спасибі за ефективне лікування!
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Колосова - відмінний лікар! Я була у неї, і вона найкраща. Делікатна, професійна, і завжди в курсі всіх нових технологій у лікуванні.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Форумчанки, як можна записатися до Міщенка і Колосової? У когось є контакти?
|
|
| |
Madeline | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я теж записувалася до Міщенко, і в мене все пройшло на найвищому рівні. Найкраща лікарка, без сумнівів, яка приймає в клініці Лікаріум і записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Сніжанка_22 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| До Олесі Колосової можете записатися за телефоном - 380966717563.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую Міщенко за її професіоналізм! Я відчула, що опинилася в дбайливих руках. Лікування пройшло легко і без проблем. Рекомендую всім!
|
|
| |
Jeanette | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завдяки Колосовій моє лікування пройшло легко й ефективно. Я відчувала, що вона робить усе можливе для мого одужання. Величезне спасибі їй!
|
|
| |