Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Огляд у гінеколога в Одесі ціна
Мішель Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Огляд у гінеколога в Одесі ціна 

Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, до якого гінеколога краще звернутися для огляду? Цікавлять відгуки про кваліфікованих фахівців і ваші рекомендації.

Галина1994 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Потрапила до Колосової Олесі Василівні за рекомендацією задоволених колег. І залишилася. Чутливішого і делікатнішого фахівця я не зустрічала, враховуючи, яка я панікерка, Олеся Василівна завжди дасть грамотну консультацію і заспокоїть. Її я можу рекомендувати!

Лорен Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Можу підтвердити, що Гарбузенко Наталія Дмитрівна - чудовий лікар. Спостерігаюся у неї вже п'ять років, підготувалися до вагітності, вела вагітність, врятувала від токсикозу. Завжди на зв'язку, призначає хороші препарати. Відправляю до неї колег. Дуже рекомендую!

Таїра Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Також можу порадити Колосову Олесю Василівну. Знайомі порекомендували її як дуже грамотного фахівця, і я тепер у цьому переконалася. Дуже уважний і чуйний лікар. Проводить повне обстеження і призначає лікування. Рекомендую!

Ростислава Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Відмінний лікар Гарбузенко Н.Д., ходжу тільки до неї вже понад 5 років. Гарне ставлення до пацієнтів, точні рекомендації, прописує доступні та необхідні медикаменти. Рекомендую.

Христина Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Колосова Олеся - дуже грамотна, вилікувала всі мої проблеми, завжди відповідає на всі запитання і говорить по справі. Все чітко, ясно, немає зайвих призначень і непотрібних препаратів, завжди знаходить час для своїх пацієнтів, навіть якщо запис повний. Дуже спокійна і приємна, такому лікарю не соромишся розповісти про свої проблеми і слухаєш її із задоволенням.

Клавдія Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Про роботу Гарбузенко Н.Д. я можу сказати тільки найкраще. Чуйне ставлення, сучасний підхід і як не можна точні вказівки - все це видає професіоналізм. По-справжньому вдячна за доброзичливий прийом, тепер буду приходити тільки до неї.

Таїсія Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Підкажіть, а як мені можна записатися до Олесі Колосової?

Богдана Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А до Гарбузенко Н.Д., як можна записатися?

Ярослава Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Дякую всім за хороші рекомендації!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: