Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Мануальний терапевт Одеса відгуки (Мануальний терапевт Одеса відгуки)
Мануальний терапевт Одеса відгуки
Іскра Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Одеса відгуки


Потрібен хороший мануальний терапевт в Одесі, ось я і вирішила попросити форумчан написати до яких мануальних терапевтів вони зверталися в нашому місті і який результат отримали. Прошу залишати відгуки. Спочатку пишіть кого і чому рекомендуєте і кого не рекомендуєте. Так у нас вийде рейтинг мануальних терапевтів Одеси і ми зможемо дізнатися, до кого краще звертатися.

Прошу відповіді викладати в такому ж вигляді, як і я пишу:
Позитивний відгук: Поки такого фахівця, для себе, не знайшла.

Негативний відгук: Коробейников Юрій Зіновійович, адреса: вулиця Троїцька 38, 5 поліклініка, 1 поверх, кабінет 19. Чим не сподобався: Вартість 250 гривень за сеанс, в якому він 10 хвилин мною хрустів і навіть не спромігся зробити прогріваючий масаж. Болі начебто минули, але вже наступного дня почалися знову. Нікому не рекомендую цього фахівця.
 
Лорик Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 38
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата Іскра ()
Так у нас вийде рейтинг мануальних терапевтів Одеси і ми зможемо дізнатися, до кого краще звертатися.
Чудова ідея!

Позитивний відгук: Тут на форумі мені порадили мануального терапевта - масажиста Владислава. Була в нього тільки сьогодні. Мені дуже сподобався. Працює з болючими ділянками. Сам, без моїх скарг, знайшов у мене болі в руки (рука не повністю піднімалася), плюс полегшив мені болі, пов'язані з міжхребцевими грижами. Буду ходити до нього 10 сеансів, сьогодні був перший. Я задоволена і його рекомендую. Його звуть, як я вище вже написала Владислав, приймає у себе вдома, адреса Богдана Хмельницького 49. Номери телефонів: 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792. Ціна одного прийому масаж + мануальна терапія, а також елементи лікувальної фізкультури - всього 100 гривень.

Негативний відгук: Була і у вище зазначеного мануального терапевта Коробейникова Юрія Зіновійовича. Теж мною похрустів 10-15 хвилин, так і не розігрівши, сказав, що треба качати м'язи і займатися гімнастикою, взяв 250 гривень за прийом і відправив додому. Болі в спині з'явилися також майже одразу, як і в Іскри. Не рекомендую його.
Також не рекомендую такого - Березовський Станіслав Михайлович, сліпий лікар, мануальний терапевт. Працює (або керує) в медичному центрі "Вемамед". Похрустів мною кілька разів, теж майже без розігріву і взяв з мене 150 гривень. Сеанс тривав максимум 15 хвилин. Результату нуль. Заборонив мені масаж, хоча, мені при болях у спині тільки масаж і допомагає. Не рекомендую, лікування немає.
Борисюк Борис Борисович приймає в медичному центрі "Норма+" або "Норма плюс", якось так. знаходиться на вулиці Маршала Говорова. Взяв МРТ, нічого не зміг за ним сказати, зробив масаж за 30 хвилин, взяв з мене 100 гривень. Спеціаліст, який не розуміє знімки МРТ, я його не рекомендую.

Начебто всіх згадала.
 
Іскра Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата Лорик ()
Чудова ідея!
Дякую. Треба знати "шкідників" і "лікарів" в обличчя!
Цитата Лорик ()
Тут на форумі мені порадили мануального терапевта - масажиста Владислава. Була в нього тільки сьогодні. Мені дуже сподобався. Працює з болючими ділянками. Сам, без моїх скарг, знайшов у мене болі в руки (рука не повністю піднімалася), плюс полегшив мені болі, пов'язані з міжхребцевими грижами. Буду ходити до нього 10 сеансів, сьогодні був перший. Я задоволена і його рекомендую. Його звуть, як я вище вже написала Владислав, приймає у себе вдома, адреса Богдана Хмельницького 49. Номери телефонів: 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792. Ціна одного прийому масаж + мануальна терапія, а також елементи лікувальної фізкультури - всього 100 гривень.
Дякую за рекомендацію. Про нього чула, що начебто хороший фахівець, але не була у нього!
 
Катериночка Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Репутація: 0
Статус: Offline
Позитивний відгук: Була у Владислава, про якого написала Лорик. Ним дуже задоволена. Мені й чоловікові прибрав болі, пов'язані з міжхребцевими грижами, які нас турбували вже років 5.
Цитата Лорик ()
Його звуть, як я вище вже написала Владислав, приймає у себе вдома, адреса Богдана Хмельницького 49. Номери телефонів: 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792. Ціна одного прийому масаж + мануальна терапія, а також елементи лікувальної фізкультури - всього 100 гривень.
Негативний відгук: Не рекомендую Березовського - це знаменитий сліпий мануальний терапевт. До нього прийшли удвох із чоловіком, він нами похрумтів і сказав, що все в нас добре, але не минуло й тижня, як почалися і в мене, і в чоловіка болі. Результат його лікування якщо і не нульовий, то незначний.
Також був чоловік у Бориса Царенка - раніше він працював у клініці Стариша за адресою Маршала Говорова, 18, а потім пішов робити масаж і мануальну терапію сам на себе, приймає в підворітті на Дерибасівській, без вивіски. Чоловік прийшов зі співочим болем, пішов із різким. Товариш чоловіка теж до нього пішов, для корекції хребта. Цей Борис Царенко потягнув його по якихось тренажерах півгодини, зробив незрозумілі маніпуляції - типу масаж, взяв гроші, але користі від його дій, на жаль, не було.
Ну і у Коробейникова Юрія теж була, по вправляв мені щось у спині хвилин 5, потім вийшов, потім знову хвилин 5 покрутив шию. Сеанс хрускоту в 12 хвилин обійшовся мені в 250 гривень. Крім цього сказав, що мені не треба звертатися до масажистів (коли я сказала, що мені один масажист добре знімав біль), вилаяв усіх масажистів, типу він професіонал, а вони всі дурні неосвічені. У результаті пішла від нього з поганим настроєм. Болі повернулися до мене вже наступного дня.
 
Galina Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Позитивний відгук: Теж скажу кілька хороших слів про Владислава. Він не тільки масажист, але ще й мануальний терапевт, який має медичну освіту. Потрапила до нього давно. Раніше прийом його коштував 50-70 гривень, тепер, як я знаю від знайомих, які його відвідували, 100 гривень. Приймав раніше в салоні на Великій Арнаутській, назву не пам'ятаю, потім звідти пішов і почав працювати вдома, оскільки пацієнтам ціни салону били по кишені. Зараз приймає вдома, за адресою вулиця Богдана Хмельницького, начебто 49 номер. Номери телефонів: 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792.
Сама лікувалася в нього, багатьох родичів, знайомих і наших частих відвідувачів форуму до нього відправляла. Усі ним задоволені. Багатьох людей він поставив на ноги. Хлопця з роботи чоловіка підняв на ноги, після того, як той 2 тижні в прямому сенсі слова не міг встати з ліжка.

Негативні відгуки:
Мануальний терапевт Франко Едуард Олександрович мені не сподобався. Дивиться знімок, але не розуміє що на ньому, на протрузію каже, що це грижа. Раніше він приймав на вулиці Мала Арнаутська, 73 (у дворі) навпроти готелю "Чорне море", а тепер він перейшов працювати в Центр Євмінова.

Мануальний терапевт Унанов Олександр Олександрович був непоганим фахівцем, але зараз замість нього приймає його син, мануальний терапевт Унанов Тимур Аександрович, була я у нього. Приймає він на вулиці Ланжеронівська 9, біля Оперного театру. Мені не сподобався його підхід до лікування, що допоможе тільки мануальна терапія, масаж нібито мені заборонений і т.д. "Увімкнув умняк", але не зміг довести, що лікування тільки мануальною терапією краще, ніж комплекс масаж+мануальна терапія+ЛФК. Хоча мій невролог мені радив саме таке, комбіноване лікування.

Перевознюк Віктор Григорович - приймає в санаторії, а точніше в санаторно-лікувальному комплексі "Оріон" на Літературній 10 а. У знайомої після нього стало гірше і посилилися болі в спині.
 
Іскра Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, спасибі за відгуки про мануальних терапевтів Одеси! Я впевнена, що цей рейтинг, як мінімум, вбереже Вас від лікарів-шкідників!
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Мануальний терапевт Одеса відгуки (Мануальний терапевт Одеса відгуки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: