Клініка Лікаріум Одеса відгуки
|
|
IsabellaКа14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клініка Лікаріум Одеса відгуки
Доброго дня, форумчани! Розкажіть, будь ласка, про лікарів клініки "Лікаріум". Які спеціальності лікарів там представлені?
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені порадили звернутися в Лікаріум до ендокринолога Догонової М.В.. Професійний підхід, докладні пояснення - вичерпна відповідь на всі запитання.
|
|
| |
Томка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Психологічна підтримка лікаря Козлова Я.Л. в клініці Лікаріум - на найвищому рівні. Допоміг розібратися з особистими труднощами і знайти шлях до вирішення.
|
|
| |
Дебора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Клініка Лікаріум - місце, де я відчула, що моя турбота про своє здоров'я перебуває в надійних руках. Рекомендую всім!
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| ЛОР Гурська Тамара Валеріївна в Лікаріумі - це майстер своєї справи. Нарешті позбувся тривалого болю у вухах.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вдячна гінекологу Лихачовій Ларисі Євгенівні з Лікаріуму за тактовне і професійне обслуговування. Почуваюся чудово!
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я завжди боявся походів до кардіолога, але в Лікаріумі мені вдалося подолати цей страх. Павлов Сергій Володимирович дав мені чіткі пояснення та призначив оптимальне лікування.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відвідування Лікаріуму залишило тільки позитивні емоції! Гінеколог Міщенко Ольга Опанасівна проявила високий професіоналізм і турботу. Вдячна їй за гарне лікування та увагу до деталей.
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мої хронічні неврологічні болі знайшли свого лікаря в Лікаріумі. Завдяки неврологу Калюжній Т.Є. я можу вести повноцінне життя.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Не знаю, як би я вирішила конфлікти з моїм сином-підлітком без допомоги підліткового психолога Фендюри Марії Олегівни з Лікаріуму. Вона дійсно знає, як підійти до складної підліткової групи.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Який контактний номер у клініки "Лікаріум" для запису на прийом? Підкажіть, будь ласка.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Климентій | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Турбота і увага, які я отримала від лікарів Лікаріуму, зробили моє лікування максимально комфортним.
|
|
| |