Гарний гастроентеролог Одеса
|
|
chertOFFka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гарний гастроентеролог Одеса
Шукаю рекомендації щодо вибору гастроентеролога в Одесі. Хтось стикався з хорошим фахівцем, здатним провести компетентну діагностику і призначити ефективне лікування?
|
|
| |
кYдРяШкА | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася до різних гастроентерологів, але все безрезультатно. Дуже рада, що потрапила до Чайки Ганни Олександрівни. Вона єдина, яка змогла мені допомогти проблемами кишечника.
|
|
| |
ElenaShkk | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені лікарі ставили різні діагнози, призначали дієту, ліки, але нічого не допомогло. Чайка Анна уважно вислухала мене і призначила аналізи, які допомогли виявити справжню причину і провести лікування, що призвело до позитивного результату.
|
|
| |
Kapri | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так, Ганна Олександрівна - справжній професіонал у своїй галузі. Вона уважно вислухала мої симптоми, провела необхідні дослідження і запропонувала чіткий та ефективний план лікування. Завдяки її компетентності, я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
3a6aBHa9I | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ганна Олександрівна залишила у мене тільки позитивні враження. Вона не тільки володіє глибокими знаннями в гастроентерології, а й приділяє увагу людському фактору. Я відчуваю, що перебуваю під турботливим і компетентним лікарським наглядом.
|
|
| |
FaMy | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А що ви можете сказати про Залевську Ірину Олександрівну? Мені її дуже рекомендують?
|
|
| |
himeow | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, багато хто рекомендує Залевську Ірину. Вона теж із числа тямущих гастроентерологів. Її підхід багатьом допоміг.
|
|
| |
Katosha | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже задоволена результатами лікування в Ірини Олександрівни. Вона швидко поставила правильний діагноз, запропонувала оптимальне лікування і регулярно стежила за моїм станом. Це лікар, на якого можна покладатися.
|
|
| |
C4acTJluBa9l | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ірина Олександрівна не тільки успішно лікує, а й надихає довіру своїм професіоналізмом. Я відчула себе в безпечних руках під час усього лікувального процесу. Рекомендую цього гастроентеролога всім, хто шукає компетентного лікаря з людським підходом.
|
|
| |
Kozadereza | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці працює Чайка Ганна?
|
|
| |
ElenaShkk | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У клініці Лікаріум, контактний телефон клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
EveLine | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А до Залевської Ірини як записатися?
|
|
| |
C4acTJluBa9l | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Даю вам контактний телефон Ірини Олександрівни - 0687958672, телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |