Гінекологи акушери 5 пологового будинку Одеси
|
|
Lybava | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінекологи акушери 5 пологового будинку Одеси
Дівчата, підкажіть, будь ласка, в якому пологовому будинку Одеси краще народжувати? І якого акушера ви вважаєте найкращим? Хочеться почути відгуки на вашому особистому досвіді.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене пологи приймала Полюлях Оксана Анатоліївна з п'ятого пологового будинку. Не люблю писати відгуки, але не можу не висловити захоплення до цього лікаря. Професіоналізм, делікатність, чуйність, доброзичливість. Народила першу дитину без ускладнень без розривів. Чим я була дуже сильно здивована, Раджу!
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 3 |
Майор
| Народжувала в Оксани Анатоліївни доньку в лютому 2022 року. Не пошкодувала. Чуйна лікарка, впевнена у своїх діях. Говорить чітко і по справі, без води.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Народила в січні 2022 року в Оксани Полюлях і ні крапельки не пошкодувала. Були перші пологи. Вона професіонал своєї справи. Якщо народжувати, то тільки до неї. Усім рекомендую.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я б хотіла залишити відгук про акушера Подоляна Олександра Ілліча, який працює в сьомому пологовому будинку. Хочу сказати, це лікар від Бога. У мене було 2 рубці на матці. Приїхала на планове третє кесарів. Дуже сильно переживала. Все пройшло чудово, завдяки Олександру Іллічу.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Це справжній професіонал своєї справи! Народила з ним своїх близнят. Спочатку налаштовувалася на КР, оскільки другий плід лежав у тазовому передлежанні. Але Олександр Ілліч все зрозуміло пояснив, заспокоїв, що можна народити самій. Пологи пройшли добре!
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дівчата, це найкращий лікар! Було ПКС, від минулого страшного шва не залишилося й сліду, маленький косметичний шов, шалено рада!
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дівчата, залиште, будь ласка, контактні дані Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 9 |
Майор
| Оксана Анатоліївна приймає в 1 акушерському відділенні 5-го пологового будинку, особистий телефон - 0973540073.
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| А мені, якщо не складно, залиште контакти Олександра Подоляна.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тримайте, особисті номери телефонів Олександра Ілліча - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую всім, хто відгукнувся!
|
|
| |