Найкращі сімейні лікарі Одеси відгуки
|
|
Віталіна | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі сімейні лікарі Одеси відгуки
Шановні форумчани! Шукаю відгуки про хорошого сімейного лікаря. Може Ви зможете мені порекомендувати такого фахівця.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я можу порадити сімейного лікаря Левіну Л.М. з клініки "Лікаріум". Дуже уважний і людяний фахівець. Вдумливо підходить до ваших скарг, нічого не пропускає, призначає, що треба. Дуже рекомендую! Проявляє ініціативу, пояснює свої припущення та аналізи. Якщо необхідно, направить до іншого вужчого спеціаліста, порадить.
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це мій найулюбленіший лікар. Завжди уважно вислуховує, пояснює аналізи, підказує, зайвого не призначає.
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Левіна Людмила Миколаївна - мій сімейний лікар. Це терплячий і дуже грамотний фахівець. Вона завжди уважно вислухає, заспокоїть, призначить адекватне лікування, підбере препарати різної цінової категорії. Як пацієнт, я дуже задоволена, що Людмила Миколаївна мій лікар.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У Людмили Миколаївни спостерігаюся. Чудовий лікар, чудовий фахівець. Завжди уважно вислухає, дасть рекомендації, підбере оптимальне лікування або ж, якщо це не її профіль, дасть направлення до вузького спеціаліста.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| На мій погляд Людмила Миколаївна найкращий сімейний лікар. Дуже вдячна їй. Дійсно досвідчений лікар. Побачила прихований діагноз і призначила аналіз там, де інші лікарі не підозрювали.
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна є нашим сімейним лікарем. Завжди прийде на допомогу, поставить правильний діагноз, призначить лікування. Дуже уважна до своїх пацієнтів! Рекомендую!
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Левіна Л.М. - чудовий і компетентний сімейник, яких зараз мало. Призначення ліків оптимальні та по суті, в адекватній ціновій категорії.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Чудовий фахівець. Лікарка від Бога, яка мені особисто просто врятувала життя!
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Людмила Миколаївна - лікар від бога. Вміє слухати пацієнтів і допомагати в найскладніших ситуаціях. Заряджає своїм оптимізмом усіх своїх пацієнтів. Рекомендую всім, хто хоче прожити довго, щасливо і здоровим.
|
|
| |
Мілі | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть, де приймає лікарка Левіна і до неї потрібно записуватися?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Людмила Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. Записуватися потрібно заздалегідь за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Грамотний, висококваліфікований, а головне - зацікавлений у своїй роботі фахівець. Рекомендую всім.
|
|
| |