Психоневролог Одеса
|
|
75Lewis | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса
Доброго дня, шановні форумчани! Мені терміново потрібна допомога в пошуку досвідченого психоневролога. Якщо у вас є якісь рекомендації, будь ласка, поділіться. Мої нерви на межі, і мені потрібен фахівець, який зможе мені допомогти. Дякую заздалегідь за будь-яку інформацію!
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я хочу поділитися своїм досвідом лікування. Мене звуть Малта, і я лікувалася у психоневролога Ірини Миколаївни Шевчук від важкої депресії. Її підхід і розуміння зробили чудеса. Я знову відчуваю себе живою!
|
|
| |
Сафіна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Малта, я теж був у доктора Шевчук. Мене мучили розлади харчової поведінки, але її поради та підтримка допомогли мені вийти на правильний шлях. Тепер я дбаю про себе.
|
|
| |
Варфоломія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Це чудово, у мене був маніакально-депресивний психоз. Доктор Шевчук навчила мене контролювати свої емоції і керувати кризами. Я почуваюся набагато краще тепер.
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ірина Миколаївна допомогла мені зрозуміти, що відбувається в моїй голові, і як цим керувати. Результати лікування неймовірні!
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ірина Шевчук допомогла мені подолати маячний розлад, який заважав мені нормально жити. Її методи і терапія дали чудові результати і повернули моє життя на правильний шлях.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене виникали галюцинації, і я відчувала сильний страх. Однак, звернувшись до Ірини Миколаївни, я отримала підтримку і допомогу у вирішенні цієї проблеми, що дало мені змогу позбутися галюцинацій.
|
|
| |
Гіра | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я чула про доктора Шевчук і хотіла б до неї звернутися. У мене теж проблеми з депресією, і, бачачи ваші успіхи, я думаю, що це може допомогти і мені.
|
|
| |
Керен | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж хотів би піти до Ірини Миколаївни. У мене давно проблеми, але я боюся про це говорити. Тепер, слухаючи вас, я впевнений, що це правильне рішення. Не могли б залишити її контакти.
|
|
| |
Глоріс | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| І я теж збираюся звернутися до доктора Шевчук. Мені завжди здавалося, що ніхто не зрозуміє мене, але після ваших історій я зрозуміла, що у неї є досвід і знання, щоб допомогти.
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ірина Миколаївна приймає в клініці Лікаріум, зв'язатися з нею можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Вуд | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Мої психози були моїм кошмаром, але доктор Шевчук змогла мені допомогти. Я тепер вірю в себе і майбутнє.
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Якщо у вас є якісь проблеми, я настійно рекомендую звернутися до Ірини Шевчук. Вона дійсно здатна змінити ваше життя на краще.
|
|
| |