Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ковальчук Тетяна Анатоліївна Одеса відгуки
alexa5433354 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ковальчук Тетяна Анатоліївна Одеса відгуки

Дівчата, підкажіть, будь ласка, хорошого невролога в Одесі! Я вже кілька місяців шукаю спеціаліста для лікування головних болей, але ніяк не можу знайти когось дійсно кваліфікованого. Усі лікарі, до яких я зверталася, або не змогли поставити точний діагноз, або не дуже піклуються про пацієнтів. Як бути?

AmaliaUsufova Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У мене була схожа ситуація, я обрала Ковальчук Тетяну Анатоліївну після довгих пошуків. Спочатку звернулася до кількох лікарів, але жоден не міг точно визначити причину моїх головних болей. Остання лікарка взагалі порекомендувала мені лише дорогі аналізи і таблетки, але без результату. Тому я почала сумніватися в усіх спеціалістах...

Chika Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я теж шукала хорошого невролога, але все було безрезультатно. Мені виписали купу ліків, але симптоми не зникали. Мені здавалося, що всі лікарі намагаються заспокоїти, але не лікують. Мабуть, це й не дивно, бо я ходила по медичних установах, де до кожного пацієнта ставляться як до чергової номерної картки. Жахливий досвід!

Daria56 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Справжній кошмар! Мені сказали, що це просто стрес і треба більше відпочивати. Але ж я не була дурною і розуміла, що тут не все так просто. Я навіть почала розчаровуватися в медичній системі... І тут я нарешті звернулася до Ковальчук Тетяни Анатоліївни. І ось вам сюрприз — це справжній лікар!

ElenaS Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Тетяна Анатоліївна справила на мене дуже хороше враження! Вона провела ретельне обстеження, все пояснила і розповіла, чому мої головні болі виникають. Призначила лікування, і після кількох візитів стало значно краще! Що мене здивувало, так це її увага до деталей і те, як вона слухає своїх пацієнтів. Рекомендую!

Gavanna Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
А я теж проходила курс лікування у Ковальчук Тетяни Анатоліївни. Відразу було видно, що вона знає свою справу. Лікування дало результат, і я забула, що таке головний біль. Дякую Тетяні Анатоліївні за професіоналізм та чуйність!

alexa5433354 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дівчата, а на які саме напрямки лікування спеціалізується Тетяна Анатоліївна? Які види обстежень або аналізів вона призначає? Чи є у вас досвід лікування неврологічних захворювань?

Gavanna Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Тетяна Анатоліївна — це справжній професіонал. Я зверталася до неї з постійними головними болями та нудотою. Після кількох візитів я відчула значне полегшення. Вона ретельно пояснила причини мого стану і призначила відповідне лікування. Що важливо — лікар не лише лікує симптоми, а й знаходить корінь проблеми.

Біна Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Звісно, лікування було ефективним, але є маленький нюанс. Іноді доводиться трохи довго чекати на прийом, бо лікар дуже завантажена. Але для мене це не стало великою проблемою, бо результат дійсно вартий того!

alexa5433354 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А де можна зв'язатися з Тетяною Анатоліївною? Які години прийому і де вона веде прийом?

Біна Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Номер для зв'язку з Тетяною Анатоліївною: +380677477989. Вона є завідуючою неврологічним відділенням ГКБ 10 на вулиці Маршала Малиновського, 61. Звертайтеся!

alexa5433354 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дякую всім за ваші відгуки та допомогу! Ваша інформація була дуже корисною. Я вперше потрапила до лікаря з таким відношенням і професіоналізмом. Тепер я точно знаю, що робити!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: