Лікування випадіння органів малого таза Одеса
|
|
Vasilissa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування випадіння органів малого таза Одеса
Привіт, дівчата! Може хтось підкаже, до якого гінеколога краще звернутися в Одесі для лікування випадіння органів малого таза? Дуже потрібен професійний лікар з хорошими рекомендаціями.
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я зверталася до Наталії Дмитрівни Гарбузенко, і можу сказати, що це дійсно чудовий гінеколог! Професіоналізм, увага, і підтримка - все це є у неї. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Maryanna55 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж хочу порекомендувати Наталію Дмитрівну Гарбузенко. Дуже компетентний фахівець, уважна і доброзичлива. Я дуже задоволена результатом!
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - це дійсно професіонал своєї справи! Підтримую всіх, хто її рекомендує.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Повністю згодна з попередніми відгуками! Наталія Дмитрівна Гарбузенко - це справжній ангел лікарської справи. Дуже задоволена результатом її лікування.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я зверталася до Колосової Олесі Василівни і залишилася дуже задоволена. Вона справжній професіонал і знає, як вирішити найскладніші проблеми.
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна - мій найкращий гінеколог! Дуже рекомендую всім, хто шукає кваліфікованого фахівця.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я також хочу поділитися своїм досвідом - Колосова Олеся Василівна дійсно заслуговує на всі похвали. Дуже задоволена результатом її роботи.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приєднуюся до рекомендацій про Колосову Олесю Василівну. Вона справжній професіонал!
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Як можна записатися до цих лікарів і де вони приймають?
|
|
| |
Elmira9832 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я також дуже вдячний цьому форуму за рекомендації лікарів. Дякую всім, хто поділився своїм досвідом і допоміг знайти найкращих фахівців!
|
|
| |