Ковальчук Тетяна Одеса відгуки
|
|
Іванка66 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ковальчук Тетяна Одеса відгуки Привіт, дівчата! Може, хтось підкаже хорошого невролога в Одесі? Мене вже кілька місяців турбують головні болі, і я просто не знаю, куди йти. Лікарі, до яких зверталася, не допомогли, а тільки радили ліки, які не дають ефекту.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Я теж довго шукала хорошого невролога, поки не потрапила до Тетяни Анатоліївни. Зустріч була просто чудова! Вона уважно вислухала мене, зробила всі необхідні аналізи і навіть пояснила, чому у мене болить голова. Це дуже важливо, коли лікар не тільки лікує, а й пояснює кожен крок.
|
|
| |
AmaliaUsufova | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Мені, на жаль, не пощастило з лікарями. Один просто запитував, коли у мене почалися болі, інший – лише прописав знеболювальні препарати. Але Тетяна Анатоліївна відразу зрозуміла мої проблеми і підібрала лікування, яке допомогло вже після кількох прийомів.
|
|
| |
Іриска | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| А мені пощастило, що я потрапила до Тетяни Анатоліївни! Вона настільки професійна та чуйна. Я здавала аналізи, проходила різні обстеження, і вже після першого курсу лікування відчула полегшення. Перший раз за багато років головний біль став менш інтенсивним!
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 5 |
 Сержант
| У мене досвід лікування з Тетяною Анатоліївною був позитивним. Вона дуже ввічлива та уважна. Всі призначення чітко зрозумілі, лікування допомогло, і я нарешті змогла позбутися головного болю, який мене мучив роками.
|
|
| |
Раїса | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Я не так давно звернулася до Ковальчук Тетяни Анатоліївни і хочу сказати, що вона просто чудова! Вона не просто лікує симптоми, а шукає причину. Терапія була ефективною, я дуже вдячна їй за допомогу!
|
|
| |
СашаТітова | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Що саме Тетяна Анатоліївна лікує? Які послуги вона надає, чи є спеціалізація в конкретних неврологічних захворюваннях? Які аналізи вона рекомендує проходити?
|
|
| |
Сніжана45 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Тетяна Анатоліївна лікує різні неврологічні захворювання, в тому числі головний біль, мігрень, порушення сну. Вона дуже уважно ставиться до кожного пацієнта, намагається знайти найбільш ефективне лікування. Я пройшла курс лікування і залишилась дуже задоволена результатом.
|
|
| |
ТінаВ | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Єдине, що мені не дуже сподобалося — це те, що доводиться чекати в черзі. Однак, я готова чекати, бо результат вартий того. Тетяна Анатоліївна дійсно заслуговує на довіру, і це моя головна причина, чому я не звертаюся до інших лікарів.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 10 |
 Лейтенант
| А як з нею зв'язатися? Де саме вона приймає пацієнтів? Чи є можливість записатися на прийом через інтернет?
|
|
| |
ТінаВ | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Номер для запису на прийом: +380677477989. Тетяна Анатоліївна приймає в ГКБ 10 за адресою: вулиця Маршала Малиновського, 61.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 12 |
 Лейтенант
| Дякую всім за поради та корисну інформацію! З вашою допомогою я нарешті знайшла лікаря, який мені допоміг! Я дуже задоволена результатами лікування!
|
|
| |
СашаТітова | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| І я дуже вдячна всім за відгуки! Ця тема стала для мене справжнім порятунком. Тетяна Анатоліївна справжній професіонал, і я тепер знаю, до кого звертатися, якщо знову виникне проблема.
|
|
| |