Підкажіть психоневролога Одеса
|
|
Float | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть психоневролога Одеса
Добрий вечір! Потрібна ваша порада. Чи має хтось досвід звернення до психоневролога Шевчук Ірини Миколаївни з приводу маячного розладу і галюцинацій? Як вона справляється з такими випадками, і наскільки успішні її методи лікування?
|
|
| |
Ocean658 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася до Шевчук І.М. через галюцинації. Лікарка не тільки допомогла мені впоратися з ними, а й провела індивідуальні сеанси психотерапії, що стало ключовим моментом у моєму відновленні.
|
|
| |
tangerine11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя сестра проходила лікування у Шевчук І.М. від маревного розладу. Лікар застосовує комплексний підхід, включно з медикаментозним лікуванням і психотерапією. Результати помітні, і сестра почувається краще.
|
|
| |
Vilkaua | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я зверталася до Шевчук І.М. через важку депресію та галюцинації. Її підхід дуже теплий, вона слухає уважно та надає підтримку. Лікування ефективне, і я відчуваю позитивні зміни.
|
|
| |
Rock03 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікувалася у Шевчук І.М. від маревного розладу. Лікар виявила глибоке розуміння і увагу до моїх проблем. Лікування включало психотерапію та медикаментозну підтримку.
|
|
| |
Diamondb | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мій брат звертався до Шевчука І.М. через маніакально-депресивний психоз і галюцинації. Лікар ефективно допоміг йому впоратися з епізодами психозу і розробив стратегії запобігання рецидивам.
|
|
| |
Zozel | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моя подруга лікується у Шевчук І.М. від галюцинацій. Лікар допомагає їй розбиратися в тому, що відбувається в її розумі, і вчитися справлятися з цим. Результати позитивні.
|
|
| |
Pavlic | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| І я зверталася. У мене були маячні думки, і Шевчук І.М. допомогла мені зрозуміти, як змінити своє мислення. Дуже вдячна їй за це.
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я зверталася до Шевчук І.М. через маячний розлад. Лікарка професійно підійшла до моєї проблеми, розробивши індивідуальний план терапії. Результати видно, і я почуваюся краще.
|
|
| |
Tartalya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани! Як можна записатися до Шевчук І.М.?
|
|
| |
Zozel | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна записатися за телефонами клініки Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Romashka5890 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Шевчук І.М. - лікар із золотими руками. Я лікувалася від галюцинацій, і її терапія допомогла мені повернутися до нормального життя. Вона дійсно досвідчений і професійний фахівець.
|
|
| |
Seagull | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| І я зверталася до Шевчук І.М. Вона не тільки лікує симптоми, а й допомагає розібратися в коренях проблеми. Її підтримка і розуміння дійсно цінні. Дуже рекомендую!
|
|
| |