Левіна Людмила Миколаївна Одеса відгуки
|
|
Викусся | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Левіна Людмила Миколаївна Одеса відгуки
Хочу укласти декларацію з грамотним сімейним лікарем. Знайомі рекомендують Левіну Л.М. з клініки "Лікаріум". Хочу почути ваші рекомендації про цього лікаря. Можете її рекомендувати?
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 2 |
Майор
| Всю зиму цього року застуджувалася, доводилося весь час звертатися до лікарів. І ось знайомі порадили звернутися до терапевта Левіної Л.М. Дуже компетентний і грамотний лікар. Швидко встановила діагноз, призначила продуктивне лікування. Рекомендую Людмилу Миколаївну, як професіонала своєї справи, а також як приємну людину. Тепер у моєї сім'ї з'явився сімейний лікар, якому не страшно довірити своє здоров'я.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Поруч із Людмилою Миколаївною спокійно і впевнено... Це до того, що лікарка дуже сприяє! Виписала обстеження найнеобхідніші. Рекомендую!
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Добра, чуйна, не виписує що подорожче, а те, що реально допоможе. Уважна. Залишила тільки позитивні враження.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Звернулася з проблемою, яку багато лікарів не могли вирішити. Людмила Миколаївна ретельно підійшла до проблеми, здала всі необхідні аналізи, після цього були призначені курси лікування. Наразі я почуваюся набагато краще і надалі звертатимуся тільки до цього лікаря.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відмінний сімейний лікар. Все завжди розпитає, дізнається, пояснить доступною мовою. Завжди вчасно робить усі призначення, лікування мені завжди допомагає.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Чудовий сімейний лікар, висококваліфікований фахівець, діагност. Безпомилково встановлює діагноз і призначає ефективне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Людмила Миколаївна - лікар дуже кваліфікований. Вміє знайти підхід до хворих людей! Діагноз був поставлений точно і дуже швидко. Лікування призначає ефективне. На мій погляд дуже гідний сімейний лікар.
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Грамотнішого, уважнішого, турботливішого лікаря, ніж Людмила Миколаївна, я не зустрічала! Після довгих походів по різних лікарях і мук потрапила до лікаря Левіної, і тепер довіряю тільки їй! Завжди уважно вислуховує, дуже ретельно призначає дослідження, ретельно вивчає аналізи. Вона розібралася і поставила мені правильний діагноз, призначила лікування, яке не могли поставити мені інші лікарі.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Людмила Миколаївна Левіна - це суперлікар. Дуже уважна. Дуже відповідальна. Звертаюся тільки до неї. Усім рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, як я можу зв'язатися з Людмилою Левіною для запису на прийом?
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся на прийом - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Вислухає і пояснить. І призначить лікування, яке допомагає одужати.
|
|
| |