| 

Левіна Людмила Миколаївна Одеса відгуки
				 | 
 | 
| Викусся |  Повідомлення # 1 |  
 Підполковник 
Група: Користувачі 
Статус: Offline 

| Левіна Людмила Миколаївна Одеса відгуки 
  Хочу укласти декларацію з грамотним сімейним лікарем. Знайомі рекомендують Левіну Л.М. з клініки "Лікаріум". Хочу почути ваші рекомендації про цього лікаря. Можете її рекомендувати?
 |  
|   | 
 |    | 
| Машуня |  Повідомлення # 2 |  
 Майор 

| Всю зиму цього року застуджувалася, доводилося весь час звертатися до лікарів. І ось знайомі порадили звернутися до терапевта Левіної Л.М. Дуже компетентний і грамотний лікар. Швидко встановила діагноз, призначила продуктивне лікування. Рекомендую Людмилу Миколаївну, як професіонала своєї справи, а також як приємну людину. Тепер у моєї сім'ї з'явився сімейний лікар, якому не страшно довірити своє здоров'я.
 |  
|   | 
 |    | 
| Ірида |  Повідомлення # 3 |  
 Лейтенант 

| Поруч із Людмилою Миколаївною спокійно і впевнено... Це до того, що лікарка дуже сприяє! Виписала обстеження найнеобхідніші. Рекомендую!
 |  
|   | 
 |    | 
| Лапуля |  Повідомлення # 4 |  
 Сержант 

| Добра, чуйна, не виписує що подорожче, а те, що реально допоможе. Уважна. Залишила тільки позитивні враження.
 |  
|   | 
 |    | 
| Клара |  Повідомлення # 5 |  
 Лейтенант 

| Звернулася з проблемою, яку багато лікарів не могли вирішити. Людмила Миколаївна ретельно підійшла до проблеми, здала всі необхідні аналізи, після цього були призначені курси лікування. Наразі я почуваюся набагато краще і надалі звертатимуся тільки до цього лікаря.
 |  
|   | 
 |    | 
| Марьяна |  Повідомлення # 6 |  
 Лейтенант 

| Відмінний сімейний лікар. Все завжди розпитає, дізнається, пояснить доступною мовою. Завжди вчасно робить усі призначення, лікування мені завжди допомагає.
 |  
|   | 
 |    | 
| Анжела38 |  Повідомлення # 7 |  
 Сержант 

| Чудовий сімейний лікар, висококваліфікований фахівець, діагност. Безпомилково встановлює діагноз і призначає ефективне лікування. Рекомендую!
 |  
|   | 
 |    | 
| Люція |  Повідомлення # 8 |  
 Підполковник 

| Людмила Миколаївна - лікар дуже кваліфікований. Вміє знайти підхід до хворих людей!  Діагноз був поставлений точно і дуже швидко.  Лікування призначає ефективне. На мій погляд дуже гідний сімейний лікар.
 |  
|   | 
 |    | 
| Ася5 |  Повідомлення # 9 |  
 Лейтенант 

| Грамотнішого, уважнішого, турботливішого лікаря, ніж Людмила Миколаївна, я не зустрічала! Після довгих походів по різних лікарях і мук потрапила до лікаря Левіної, і тепер довіряю тільки їй! Завжди уважно вислуховує, дуже ретельно призначає дослідження, ретельно вивчає аналізи. Вона розібралася і поставила мені правильний діагноз, призначила лікування, яке не могли поставити мені інші лікарі.
 |  
|   | 
 |    | 
| Дуся |  Повідомлення # 10 |  
 Сержант 

| Людмила Миколаївна Левіна - це суперлікар. Дуже уважна. Дуже відповідальна. Звертаюся тільки до неї. Усім рекомендую цього лікаря.
 |  
|   | 
 |    | 
| Митька |  Повідомлення # 11 |  
 Рядовий 

| Підкажіть, як я можу зв'язатися з Людмилою Левіною для запису на прийом?
 |  
|   | 
 |    | 
| Клара |  Повідомлення # 12 |  
 Лейтенант 

| Телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся на прийом - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
 |  
|   | 
 |    | 
| Едік |  Повідомлення # 13 |  
 Рядовий 

| Дуже хороший лікар! Вислухає і пояснить. І призначить лікування, яке допомагає одужати.
 |  
|   | 
 |    |