Підкажіть будь ласка мануального терапевта або костоправа, який може вправити хребет в Одесі. Тільки потрібен перевірений фахівець, до якого зверталися або Ви, або Ваші родичі! Знайома була в одного такого "спеца" і після нього місяць спина в неї боліла... Тож боюся йти до мануальника або костоправа за рекламою, тому й написала тут, на форумі.
Болі в мене майже по всій спині, в районі хребта, але до першого зустрічного йти не хочу, просто боюся за своє здоров'я...
Прошу рекомендувати хорошого фахівця. Залишайте свої відгуки та рекомендації. Буду всім дуже вдячна!
Дякую, що пояснили. Як я зрозуміла, то після виправлення хребців і дисків у мене можуть не минути болі.
ЦитатаGalina ()
Якщо захочете, то я Вам підкажу хорошого фахівця, якій у прямому сенсі слова поставив на ноги багато народу. Раніше він працював у 10-ій лікарні як і я, а зараз у нього своя, приватна практика.
Фахівця, якого я Вам порекомендую, багато людей у місті знають. Брався він завжди за найважчі випадки, які багато фахівців нашого міста не бралися лікувати. Наприклад, людину, яка злягла на два тижні і вже ніхто не вірив, що вона колись встане, Владислав підняв за 1,5 години роботи. І таких прикладів купа. Він молодий фахівець, раніше працював у 10-ій лікарні, потім пішов у приватний медичний центр, а зараз приймає в себе вдома в Одесі, район Молдованки, вулиця Богдана Хмельницького, будинок, здається, 49. Ціна прийому начебто 100 гривень. Сеанс масажу і мануальної терапії триває у нього близько 40-45 хвилин. Звати його Владислав. Його номери телефонів: 048 7010704, 050 9935792, 067 7844314, 063 4877825