Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший гінеколог 7 пологовий будинок Одеси
Айлін Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший гінеколог 7 пологовий будинок Одеси

Здраствуйте, перебуваю на 32 тижні, скоро народжувати. Хотілося б почути конкретні відгуки про лікарів. З ким народжували? До кого краще звернутися?

Мартаа Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Я раджу Подоляна Олександра Ілліча. Завдяки йому я і мій малюк живі. Було відшарування плаценти, він одразу зрозумів, у чому справа і терміново провів операцію, не розгубився. Якби не Олександр Ілліч, навіть не знаю, де б зараз ми були.

9Жанна9 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Народжувала сина (2019 р.) і доньку (2022 р.) у Подоляна Олександра Ілліча у 2-му пологовому будинку. Лікар надійний, високої кваліфікації, професіонал у своїй справі. З ним ніякі пологи не страшні.

Irinka8 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Якщо в когось є можливість вибору, рекомендую, ні, навіть раджу, народжувати саме в Подоляна А.І. Це лікарка від бога і професіонал своєї справи.

Русаліна Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Мені хочеться порекомендувати суперпрофесіонала гінекології - Полюлях Оксану Анатоліївну.  Вона приймала в мене пологи! Лікар від Бога! Як людина і як професіонал просто супер! Рекомендую! Завдяки їй пологи пройшли швидко і легко!

Філіпа Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Оксана Анатоліївна професіонал своєї справи. Будучи сама акушером-гінекологом, я дуже довго і ретельно шукала лікаря. Дуже рада, що потрапила саме до неї. Операція тривала менше півгодини. Післяопераційний період протікав відмінно, шва не видно зовсім. Головне, малюк на 8/9 балів за Апгар народився. Усім задоволена. За наступним тільки до неї! Однозначно рекомендую.

Светослава Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Дійсно, все що пишуть - правда, лікар від бога. Дуже вдячна Оксані Анатоліївні за здорового хлопчика.

Зінуля Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Супер лікарка. Професіонал. Народила сама і без жодних проблем, хоча всі говорили, що не вийде. У неї золоті руки.

неля Повідомлення # 9
одеський форум
Майор
Можете залишити інформацію про цих гінекологів?

Мартаа Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, пологовий будинок №7 просп. Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294

Dann265 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Так, Подолян А.І. - чудовий лікар і людина! Завдяки його професіоналізму у мене два прекрасних сини.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: