Ангіоневролог Одеса Київський район
|
|
Діонісія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса Київський район
Вітаю всіх! Шукаю рекомендації щодо ангіоневрологів. Якщо у вас є досвід звернення до таких лікарів і є кого порекомендувати, будь ласка, поділіться інформацією.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я нещодавно зверталася до ангіоневролога Патрашка Катерини Вікторівни, і я не можу не поділитися своїм досвідом лікування. Вона така турботлива і професійна! Лікування пройшло гладко, і я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
анжеліна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Роза456, я згодна з вами, Патрашка Катерина Вікторівна - це золото. Вона так уважно вислуховує і завжди готова допомогти. Я відчуваю, що моє здоров'я в надійних руках.
|
|
| |
Октавія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене були серйозні проблеми з судинами, і Патрашку Катерина Вікторівна допомогла мені повернутися до нормального життя. Вона - справжній ангіоневрологічний геній!
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ангіоневролог Калюжна Тетяна Євгенівна теж заслуговує на увагу. Я їй вдячний за професійне лікування і доброзичливе ставлення.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Самуїл, не можу не погодитися. Калюжна Тетяна Євгенівна зробила для мене неймовірне. Я тепер почуваюся краще, ніж будь-коли.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ребекка, Тетяна Євгенівна дійсно знає свою справу. Я почуваюся набагато краще після лікування в неї.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Патрашку Катерина Вікторівна - це найкращий лікар, з яким мені доводилося стикатися. Я вдячна їй за її професіоналізм і турботу про моє здоров'я.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Нещодавно я звернувся до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни, і це було найкраще рішення. Вона володіє неймовірним досвідом і увагою до деталей. Усім раджу!
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Чи можете ви розповісти мені, яким чином можна оформити запис на прийом до ангіоневрологів Патрашка Є.В. і Калюжної Т.Є.?
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записатися на прийом до Катерини Патрашку можете за телефоном - 0934815955.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, контактні телефони для запису - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ці лікарі заслуговують на найвищу оцінку. Я консультувався з ними обома, і вони - справжні професіонали, яким можна довіряти.
|
|
| |