Старущенко Татьяна Евгеньевна Одесса отзывы
|
|
Alena-lisa | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Старущенко Татьяна Евгеньевна Одесса отзывы Дівчата, дуже потрібна порада. Ми з чоловіком вже три роки намагаємося зачати дитину. Було кілька вагітностей, але, на жаль, вони завершилися викиднями на ранніх термінах. Після цього я почала оббивати пороги лікарів: одні кажуть, що це випадковість, інші одразу радять ЕКО. Але я відчуваю, що ніхто толком не заглиблюється в мою ситуацію. Відчуваю себе загубленою. Чи є в Одесі лікар, який реально розуміє, що таке репродуктивні проблеми?
|
|
| |
Dianka | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Я була у «знаменитого» лікаря, який за 10 хвилин сказав: «Вам просто не щастить, продовжуйте пробувати». І це після двох втрат! Я вийшла звідти з відчуттям, що мене навіть не почули.
|
|
| |
GallinaKrutova | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| А я витратила купу грошей на приватну клініку, де мені сказали: «Ми можемо зробити ЕКО — це найнадійніший варіант». Жодних обстежень, ніякого пояснення, чому саме в мене виникають проблеми. Таке відчуття, що вони просто хотіли «продати» процедуру.
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Мені порадили Старущенко Тетяну Євгенівну, і це було відкриття. Вона уважно вислухала всю мою історію, навіть переглянула старі виписки, які інші лікарі не брали до уваги. Призначила детальне обстеження, і вперше я відчула, що до мене ставляться як до людини, а не як до «чергового випадку».
|
|
| |
Alinkabrenina | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Я теж у неї спостерігалася. Вона пояснює простими словами, не залякує, а реально шукає рішення. В мене була проблема з гормонами, і саме після її лікування мені вдалося завагітніти. Тепер у мене здоровий син!
|
|
| |
BondarDarya | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| А чи вона веде пацієнток після втрат вагітності? Тобто чи допомагає саме в таких делікатних ситуаціях?
|
|
| |
Alinkabrenina | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Так, у неї величезний досвід саме з такими випадками. Вона не тільки підбирає лікування, а й підтримує морально. Я вперше вийшла від лікаря без сліз, а з надією.
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Мінус — прийом у неї довгий, і через це іноді чекаєш під дверима по годині. Але я готова чекати, бо краще витратити час, ніж потім бігати по «швидких рішеннях».
|
|
| |
Alena-lisa | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Дівчата, а підкажіть, як до неї записатися?
|
|
| |
Alinkabrenina | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| вул. Академіка Вільямса, 56а, клініка TES. Телефон: +380932057775.
|
|
| |
Alena-lisa | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Дякую всім! Читаю і наче трохи легше стає. Дуже важливо бачити, що є лікар, який реально допомагає.
|
|
| |
BondarDarya | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Так, я теж отримала багато корисного.
|
|
| |