Дитячий дерматолог Одеса
|
|
ЗінкаЛ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий дерматолог Одеса
Мені потрібна консультація хорошого дитячого дерматолога. У дитини часті висипання на тілі. Будь ласка, напишіть якщо ви знаєте такого лікаря. Спасибі велике.
|
|
| |
АндрюшкаГ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я водив сина на консультацію до Дмитренко Алли Михайлівни. Дуже хороший і обізнаний дитячий дерматолог. Швидко прибрала в сина жахливі, підліткові прищі. Підібрала дуже ефективні мазі та ліки. Тепер приємно поглянути на сина. Велике спасибі Аллі Михайлівні за допомогу.
|
|
| |
МілкаБ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вам раджу звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Відмінний дитячий дерматолог. Дуже симпатична і мила жінка. Допомогла знайти і прибрати алергію у доньки. Підібрала дуже хороше й ефективне лікування. Тепер у моєї дитини повний порядок.
|
|
| |
ЛізкаВ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Прекрасний фахівець, найкращий дитячий дерматолог. Вилікувала в мого сина лишай, досить швидко й ефективно. Величезна подяка Дмитренко Аллі Михайлівні.
|
|
| |
СветкаЖ | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я зверталася по допомогу до дуже хорошого дитячого дерматолога до Дмитренко Алли Михайлівни. Найкращий фахівець. Дуже приємна і позитивна жінка. Визначила відразу в мого малюка - памперсний дерматит. Підказала чим обробляти дитину. Ми дуже швидко забули про цю проблему. Рекомендую звернутися вам до Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
КаринкаФ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нам допомогла позбутися незрозумілих висипань на шкірі Дмитренко Алла Михайлівна. Найкращий фахівець. Дуже грамотний дитячий дерматолог. Лікар швидко й ефективно позбавила мого сина дерматиту. Підібрала дуже результативне лікування. Дуже задоволена результатом роботи Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
Гришка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я ходив разом із сином на консультацію до Дмитренко Алли Михайлівни. Відмінний дитячий дерматолог. Дуже приємна і мила жінка. Змогла дуже швидко вилікувати мого сина від алергічного дерматиту. Я вам раджу звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
ЛідкаД | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Дмитренко Алли Михайлівни. Дуже хороший і обізнаний дитячий дерматолог. Досить швидко вилікувала мого сина від лишаю. Підібрала консервативне лікування, дуже хороше й ефективне. Я залишилася дуже задоволена результатом роботи Дмитренко Алли Михайлівни.
|
|
| |
Борька | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я звертався по допомогу до Дмитренко Алли Михайлівни з приводу підліткових висипань на обличчі в мого сина. Прекрасний фахівець. Найкращий дитячий дерматолог. Підібрала дуже ефектне лікування. Дуже швидко зникли прищі з обличчя у дитини. Дякую Аллі Михайлівні за допомогу.
|
|
| |
Вітька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка, де саме працює Дмитренко Алла Михайлівна. Потрібна допомога моєму синові. У сина часті висипання на шкірі. Якщо є, то обов'язково напишіть номер телефону лікаря. Дякую.
|
|
| |
ЗінкаЛ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую всім велике за поради. Я так і зроблю, звернуся до Дмитренко Алли Михайлівни. Прошу вас, написати де працює лікарка і якщо є номер телефону. Ще раз велике спасибі всім.
|
|
| |
ЛізкаВ | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дитячий дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна працює в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6. Телефон лікаря 0679049003. Обов'язково телефонуйте і записуйтеся на прийом.
|
|
| |