Мучать болі в спині, хочу піти на масаж. Порадьте до кого піти. Вартість масажу в Одесі завжди висока, а я хочу знайти хорошого фахівця і за невеликі гроші.
Вартість масажу в салоні починається від 200 гривень і вище, масаж у фахівців, які приймають удома, - від 100 в середньому, якщо фахівець виїжджає додому, то ціна сеансу від 150 гривень - у більш-менш нормального фахівця.
У мене, як я дивлюся, грошей вистачає (якщо проходити курс із 10 сеансів - як заведено), то на фахівців, які працюють у себе вдома... Але заковика в тому, що до невідомо до кого ходити не хочу! Потрібні Ваші відгуки, а також рекомендації того чи іншого масажиста. Мене хвилює доступна вартість на масаж, щоб масажист перебував в Одесі, а не в передмісті, а також, щоб він був професіоналом!
Прошу, хто може, порадьте, потрібен хороший, але недорогий масажист!
Одного разу, через знайомих, потрапила на масаж за 500 гривень, якщо чесно, то відразу ж відчула себе "лохом". Вартість масажу була високою, а робила масаж мені людина, яка явно почала кілька тижнів до цього практикуватися на таких самих "лохах".
ЦитатаОлена ()
Якщо Ви захочете, то залишу його номер телефону.
Так, буду рада. Начебто чула про нього. Він на Молдованці приймає? Начебто колега з роботи до нього ходила.