Масаж Одеса вартість
|
|
ЛізаОр | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масаж Одеса вартість
Мучать болі в спині, хочу піти на масаж. Порадьте до кого піти. Вартість масажу в Одесі завжди висока, а я хочу знайти хорошого фахівця і за невеликі гроші.
Вартість масажу в салоні починається від 200 гривень і вище, масаж у фахівців, які приймають удома, - від 100 в середньому, якщо фахівець виїжджає додому, то ціна сеансу від 150 гривень - у більш-менш нормального фахівця.
У мене, як я дивлюся, грошей вистачає (якщо проходити курс із 10 сеансів - як заведено), то на фахівців, які працюють у себе вдома... Але заковика в тому, що до невідомо до кого ходити не хочу! Потрібні Ваші відгуки, а також рекомендації того чи іншого масажиста. Мене хвилює доступна вартість на масаж, щоб масажист перебував в Одесі, а не в передмісті, а також, щоб він був професіоналом!
Прошу, хто може, порадьте, потрібен хороший, але недорогий масажист!
|
|
| |
Олена | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На масаж вартість у салонах краси та медичних центрах на сьогодні від 250 гривень (дешевше не бачила) до 750 гривень. Ціни на масаж такі, що буваєш шокована.
Я потрапила на "тайський масаж" в один із салонів, за рекомендацією родички. Таїц, який робив масаж, мене крутив і говорив: - "Ой, не виходить. Ой не крутиться. Ой не рухається. Погано-погано", і так весь масаж... Після масажу, не дав жодних рекомендацій. Я за це заплатила 650 гривень! Вартість і якість ніяка!
Я шукала, до кого ж звернутися, щоб була нормальна якість і вартість масажу, і мені тут на форумі порекомендували звернутися до масажиста Владислава. Тут кілька людей часто сидять, які у нього лікуються. Я пішла і залишилася задоволена. Молодий хлопець, медик, раніше працював у якомусь медичному центрі, зараз приймає у себе вдома. Робив окрім масажу мені ще й корекцію хребта (мануальна терапія), відновив скрізь рухливість і болі минули... Так це все щастя мені обійшлося в 100 гривень за сеанс. Вартість низька, масажист недорогий, а якість на висоті. Я рекомендую. Якщо Ви захочете, то залишу його номер телефону.
|
|
| |
ЛізаОр | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Одного разу, через знайомих, потрапила на масаж за 500 гривень, якщо чесно, то відразу ж відчула себе "лохом". Вартість масажу була високою, а робила масаж мені людина, яка явно почала кілька тижнів до цього практикуватися на таких самих "лохах".Цитата Олена ( ) Якщо Ви захочете, то залишу його номер телефону. Так, буду рада. Начебто чула про нього. Він на Молдованці приймає? Начебто колега з роботи до нього ходила.
|
|
| |
Олена | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Все вірно. Приймає вдома у себе. Знаходиться він на вулиці Богдана Хмельницького. Чудовий, хоч і молодий фахівець. Раніше в нього вартість сеансу масажу була 50-70 гривень, зараз трохи підняв до 100 гривень. Я і всі мої знайомі, які до нього ходили, задоволені. Він дуже хороший фахівець, а також просто позитивна людина. Його номери телефонів: 0487010704, 0677844314, 0509935792, 0634877825
|
|
| |
ЛізаОр | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, це він. Мені колега, яка про нього розповідала, не змогла просто знайти номер телефону. Вона його загубила. Владислав їй дуже допоміг, бачила її і до, і під час, і після лікування. Вартість масажу в нього, як я знаю, завжди була невисокою, а приймає він по людей 10 на день. Спасибі, що дали його номер! Дуже Вам вдячна.
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 6 |
Майор
| Теж знаю його. Чудовий фахівець, хоч і молодий фахівець. Вартість масажу в Одесі 100 гривень, у справжнього медика, а не просто масажиста - це не багато.
Я сама дуже задоволена ним як фахівцем, а також усі, кому я його порекомендувала, задоволені. Знайомому він допоміг зняти болі в попереку, які його мучили все життя. Тож я його теж рекомендую! І вартість не велика і якість масажу чудова.
|
|
| |
ЛізаОр | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олена і Галина, спасибі за відгуки та рекомендації. Мені його вже рекомендувала колега з роботи, але номер не знайшла, а тут Ви порадили, і я зрозуміла, що цей той Владислав. Уже записалася до нього на масаж, на післязавтра. До речі, уточнила, вартість масажу в нього не змінилася - 100 гривень за сеанс.
|
|
| |