Флебологи на Семінарській Одеса
|
|
Poplavskaya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флебологи на Семінарській Одеса
Проблеми з венами на ногах, сильно запалилися, ходити важко. Дівчата, хто відвідував флеболога, підкажіть хто найкращий в Одесі?
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Відмінний лікар Залевський Дмитро Михайлович! Допоміг моїй мамі вилікувати ніжки! Дуже раді, що потрапили на прийом саме до цього фахівця, лікар уважний, все докладно пояснює, з ним дуже комфортно спілкуватися! Рекомендую всім!
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочеться порадити лікаря-флеболога Чайку Михайла Олександровича. Він провів детальну консультацію щодо лікування та догляду за моїми ніжками. Побувала у різних фахівців подібного роду, але Михайло Олександрович - професіонал своєї справи! Тепер сама тільки до нього і всім буду рекомендувати тільки його!
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович - професіонал своєї справи. Зробили склеротерапію, моторошні судинні зірочки, яких було дуже багато, зникли. Рекомендую, у нього золоті руки.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Спочатку обстежилася в іншій клініці, але виникли сумніви стосовно діагнозу і ставлення до пацієнтів. Для заспокоєння душі записалася до прекрасного лікаря Чайки. Дуже хороший лікар, знає свою справу! Провели оперативне лікування ЕВЛК БПВ праворуч, у поєднанні з ехосклерооблітерацією і мікрофлебектомією. У кого є проблеми з венами, всім раджу цього відмінного лікаря!
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я обстежився у флеболога Залевського, після отримання результатів аналізів було призначено дату операції. Операція пройшла успішно. Я дуже вдячна моєму лікарю. Це справжній професіонал чуйний і уважний.
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Михайло Олександрович провів мені операцію ЕВЛО. Мій випадок був не з простих, але все пройшло чудово. Я розумію, що якби мені попався інший лікар, результат був би не дуже хороший. А зараз я просто щаслива, що позбулася багаторічної проблеми.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже грамотний, уважний лікар, професіонал своєї справи. Провів успішно оперативне лікування ЕВЛО.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Усім, у кого є проблеми з венами, раджу доктора Чайку! Золоті руки лікаря творять чудеса (я забула, що таке щоденні ниючі болі в нозі). Лікар від Бога!
|
|
| |
СкоттШелбі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу проконсультуватися з Дмитром Залевським, залиште контактну інформацію.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Надаю вам контактну інформацію - Дмитро Михайлович Залевський приймає у 2-му відділенні Медінституту на Пастера 9, телефони для запису 0971039911.
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А я шукаю контакти Чайки М.А., дайте будь ласка якщо у вас є?
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Даю, звертайтеся - флеболог Чайка працює в лікарні на Малиновського, контактний телефон 0976447223.
|
|
| |