Ангіоневролог Одеса центр
|
|
Роксана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса центр
Здрастуйте, форумчани! У мене виникли проблеми ангіоневрологічного характеру, і мені потрібен досвідчений лікар. Якщо хтось знає хорошого фахівця, підкажіть, будь ласка. Буду вдячна!
|
|
| |
Амірам0276 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я нещодавно зверталася до ангіоневролога Тетяни Євгенівни Калюжної, і можу сказати, що вона просто чудовий лікар! Дуже уважна, добра і компетентна. Раджу до неї звернутися.
|
|
| |
Anwar | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, згоден з Амірам0276. У мене була проблема з судинами, і Тетяна Євгенівна допомогла мені впоратися з нею. Рекомендую її всім!
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я б хотіла поділитися своїм досвідом. Звернулася до Тетяни Калюжної кілька років тому, і відтоді вона завжди була моїм лікарем номер один. Дуже відповідальна і турботлива.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж лікувалася у Тетяни Калюжної і залишилася дуже задоволеною. Вона справжній професіонал своєї справи.
|
|
| |
11111 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Майте на увазі, що вибір ангіоневролога - це дуже важливе рішення. Крім Тетяни Калюжної, є ще інші хороші фахівці, наприклад, Катерина Вікторівна Патрашку. Я б теж хотіла порадити її.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| З мого досвіду, Катерина Вікторівна Патрашку - це також чудовий ангіоневролог. Вона допомогла мені з хронічним головним болем. Дуже добра і професійна.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Спасибі всім за поради! Значить, є вибір, і це чудово. Я думаю, що з такими рекомендаціями мені буде легше зробити правильний вибір ангіоневролога.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Здрастуйте! Я дуже хочу записатися на прийом до ангіоневролога Патрашка Є.В. Як я можу це зробити?
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Катерина Вікторівна приймає в поліклініці №1 на Болгарській 38, її контактний телефон - 0934815955.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мне необходима консультация ангионевролога. Как можно записаться к Калюжной Т.Е.?
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезька 1/2, телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за поради! Я впевнений, що з такими професіоналами як Тетяна Калюжна і Катерина Патрашку, моє здоров'я в надійних руках.
|
|
| |