Ортопеди стоматологи Одеса відгуки
|
|
Levitskaya9 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ортопеди стоматологи Одеса відгуки
Доброго дня, шановні учасники форуму! Я шукаю хорошого стоматолога і хотів би отримати рекомендації від вас. Якщо хтось із вас мав позитивний досвід із будь-яким стоматологом, будь ласка, поділіться своїми враженнями та рекомендаціями.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Нещодавно відвідав стоматолога-ортопеда Дизика Євгена Анатолійовича, і я дуже задоволений результатом. Лікар був дуже професійний і уважний до моїх проблем. Порівняно з попередніми візитами до інших стоматологів, цей фахівець найкращий.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Рекомендую стоматолога-ортопеда Дизика Є.О. Він проявив високий рівень професіоналізму та уважно підійшов до моєї ситуації. Усі роботи були виконані якісно та вчасно.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Моя сім'я знайшла свого стоматолога ортопеда - це Дизик Євген Анатолійович! Він обслуговує всіх нас. Завжди задоволені результатами та обслуговуванням.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Вдячна стоматологу-ортопеду Дизику Є.О. за якісне протезування зубів. Він дбає про деталі і прагне до ідеального результату. Я дуже задоволений!
|
|
| |
Kazakova | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Рекомендую стоматолога ортопеда Дизика Євгена! Він мені відновив зуби після травми. Робота виконана дуже професійно, лікар використовує сучасне обладнання. Раджу звернутися.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені довелося звернутися до стоматолога Дизика Є.О. через проблеми з протезуванням зубів. Лікар ретельно підібрав мені протези, врахував усі особливості моєї щелепи. Тепер у мене знову є гарна посмішка!
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже задоволений результатом роботи стоматолога Дизика Євгена! Він провів мені імплантацію зуба і результат просто приголомшливий. Лікар професіонал своєї справи, зробив все якісно і безболісно!
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Порівнював роботу стоматологів ортопедів в Одесі, Дизик Євген Анатолійович безумовно лідирує. Він володіє навичками і техніками, які іншим фахівцям не властиві.
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мій результат лікування з Євгеном Анатолійовичем був вражаючим. Лікар був ввічливим і компетентним, і я почувався в безпеці в його руках. Порівняно з іншими стоматологами, він явно виділяється своєю професійністю.
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Розкажіть, як можна потрапити до Євгена Анатолійовича?
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Євген Анатолійович приймає в клініці Тріодент, контактний телефон - 0677003055.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дизик Є.О. зробив для мене справжнє диво! Я звернувся з проблемою зубного протезування, і лікар запропонував мені інноваційне рішення. Результат перевершив усі мої очікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |