Психоневролог Одеса Таїрове
|
|
1995Аурика | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса Таїрове
Доброго дня, форумчани! Шукаємо психоневролога для консультації та діагностики. Ми були б дуже вдячні за ваші рекомендації та відгуки про лікарів, з якими у вас був досвід.
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Знаєте, я довго мучилася з депресією, але коли потрапила до Ірини Шевчук, вона якось одразу зрозуміла, що мені потрібно. Зараз я почуваюся так, немов світ став яскравішим. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене були серйозні проблеми з харчовою поведінкою, і доктор Шевчук допомогла мені розібратися з цим. Її методи дійсно ефективні.
|
|
| |
Іланта | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моїй подрузі вона допомогла впоратися з маніакально-депресивним психозом. Тепер вона як нова людина.
|
|
| |
Еміле | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене були серйозні психози, і я навіть не знав, як із цим упоратися. Ірина Миколаївна - справжній професіонал. Вона вивела мене з цієї темряви.
|
|
| |
Алія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я страждала від маревного розладу, і мені здавалося, що ніхто не розуміє. Але доктор Шевчук мене вислухала і допомогла мені повернутися до здорового життя.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У мене були галюцинації, і я відчував жахливий страх. Ірина Шевчук - справжній ангел-рятівник. Вона зробила моє лікування легким і ефективним.
|
|
| |
Кат | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна Шевчук - це не просто психоневролог, це справжній лікар-професіонал. Вона допомогла мені вийти з важкої депресії, і я вдячна їй за кожен новий день.
|
|
| |
Зорельота | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я був на межі відчаю через свої розлади. Але зустріч із доктором Шевчук стала точкою перелому в моєму житті. Тепер я знову вірю в майбутнє.
|
|
| |
рига | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені пощастило потрапити до Ірини Шевчук. Вона виявила причину моїх проблем і допомогла мені їх вирішити. Її лікування дійсно працює.
|
|
| |
Анека | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Друзі залиште контакти Ірини Миколаївни, дуже хочу потрапити до неї на консультацію.
|
|
| |
Аїша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| На консультацію до Ірини Миколаївни, можете записатися за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я чув багато позитивних відгуків про Ірину Шевчук, і після свого досвіду лікування у неї можу сказати, що вона - професіонал своєї справи. Якщо у вас є проблеми, обов'язково зверніться до неї.
|
|
| |