Сімейні лікарі Одеса відгуки
|
|
ОлесяО | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сімейні лікарі Одеса відгуки
Шукаю грамотного сімейного лікаря, була у багатьох, але знайти грамотного поки не вдалося. Може зможете порекомендувати мені хорошого фахівця.
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я можу рекомендувати Левіну Л.М. з клініки Лікаріум. Її призначення виявилися дуже ефективними і вже на третій день лікування мені стало набагато легше. Виходячи з усього цього, мені хочеться відзначити її високий професіоналізм.
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Людмила Миколаївна - супердоктор! Лікуюся в неї. Знаючий фахівець, який чітко аргументує свої призначення. Дуже складно знайти такого грамотного сімейного лікаря в наш час.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Чесно кажучи, вражена. Не думала, що бувають сімейні лікарі з таким рівнем знань. У кого тільки не була, і лише Людмила Миколаївна поставила правильний діагноз і призначила лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже-дуже подобається Людмила Миколаївна. Незвичайно уважна, доброзичлива, вміє знайти підхід навіть до норовливих пацієнтів, які не бажають приймати ліки. А найголовніше, дуже грамотний лікар.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Людмила Миколаївна врятувала моє життя! Я прийшла до неї без жодної надії на одужання. Інші сімейні лікарі лікували бронхіт, тоді як тільки Левіна запідозрила тромбоемболію легеневих артерій, призначила потрібні аналізи й обстеження, посприяла в госпіталізації... Вдячна за чуйність, професіоналізм!
|
|
| |
Анжела40 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У підсумку, її лікування мені допомагає, Людмилі Миколаївні все вдалося. Я анітрохи не розчарувалася, що звернулася саме до неї, мене все влаштувало. На мою думку, вона хороший професіонал у своїй справі. Можу її рекомендувати!
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже компетентний фахівець і дуже добре знає свою справу. Досконально капається в причинах виникнення проблеми, робить усе необхідне. Приваблює до себе і дуже приємна.
|
|
| |
Андріана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Була на прийомі у Людмили Левіної, дуже задоволена. Грамотна, врівноважена, призначила лікування, яке допомогло. Уклала з нею декларацію і дуже задоволена!
|
|
| |
Гелія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Уперше побачила, щоб у лікаря був такий ґрунтовний підхід. Людмила Миколаївна точно нічого не упустить, про все розпитає, все перевірить, перевірить ще раз, порівняє і підбере таке лікування, після якого точно стане краще. Спокійний, урівноважений і дуже відповідальний лікар.
|
|
| |
Жозефіна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я зрозуміла, що Людмила Миколаївна, хороший лікар, дайте її контакти.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Людмила Миколаївна приймає в клініці Лікаріум, телефони клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Дебора | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вважаю, що Людмила Левіна - лікар від Бога! Точний діагноз, правильно, грамотно призначений курс лікування - і я здорова. Рекомендую!
|
|
| |