Флеболог Одеса 1 поліклініка
|
|
Рікарда | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса 1 поліклініка
Дівчатка, у мене в 25 років, жах на ногах - набряки, болі, зірочки судинні, вже і венки блакитні вилізли. Майже рік як відмовилася від підборів і намагаюся лежати частіше верх ногами - не допомагає. Підкажіть хорошого флеболога, будь ласка!!!
|
|
| |
Серафима | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Пройшла лікування у прекрасного лікаря Залевського Дмитра Михайловича, який знає свою справу, прекрасний фахівець! Все розповість і розкладе по поличках. Було дуже страшно, але лікар знає свою справу і може заспокоїтися, розповівши все поетапно! Звертайтеся, не пошкодуєте і будете здорові.
|
|
| |
Балашова | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Дмитро Михайлович дуже уважний, грамотний, пояснив докладно, що можна і потрібно зробити в моїй ситуації. Я погодився на операцію склеротерапії. Він відмінно провів її, зараз я почуваюся чудово.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звернулася до чудового флеболога півтора місяця тому, абсолютно нічого не втратила, тільки залишилася в плюсі, бо варикозне розширення вен було вилікувано Дмитром Михайловичем.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Виникли проблеми з моєю венозною системою. Давно знала Дмитра Михайловича Залевського з розповідей моєї подруги, ну, і, природно, захотілося спробувати навички фахівця. Дмитро Михайлович виправдав мої очікування, адже захворювання було усунуто, а це головне, чого мені хотілося.
|
|
| |
Рузвельт | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені дуже хочеться порекомендувати дуже обдарованого флеболога Чайку Михайла Олександровича. Відмінний лікар. Відчувається, що він фахівець своєї справи. Позбавив мене від 20-річної давності варикозних вузлів на нозі. Під час операції та оглядів завжди уважний і ввічливий. У таких лікарів як він лікуватися не страшно! Усім рекомендую!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Чудовий лікар, фахівець у своїй справі! Звернулася до лікаря зі своєю проблемою - варикозне розширення вен, у дуже занедбаному вигляді. Михайло Олександрович дуже привернув до себе: доброзичливий, привітний, все розповів, пояснив. Провів операцію успішно.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звернувся з варикозним розширенням вен, больові відчуття. Була проведена операція, максимально комфортно, без больових відчуттів. Михайло Олександрович провів операцію на високому професійному рівні. Реабілітація пройшла успішно.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 9 |
Майор
| Михайло Олександрович - прекрасний лікар. Робив мамі операцію. Жодних ускладнень після операції не було.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Варикозне розширення вен, набряки, болі. Доктор Чайка порадив лазерне видалення вен. Уся процедура зайняла хвилин 20. Ходити й працювати змогла відразу. Дуже задоволена лікарем, уважний персонал. Михайло Олександрович лікар, якого б я порадила іншим.
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Форумчани, поділіться контактами цих флебологів.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович, 10 лікарня Малиновського 61а, телефон 0976447223.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Флеболог Залевський Дмитро Михайлович, 2-ге хірургічне відділення Медіна Пастера 9, телефон 0971039911.
|
|
| |