Ковальчук Тетяна Анатоліївна відгуки
|
|
Anitka | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ковальчук Тетяна Анатоліївна відгуки Дівчата, вже кілька місяців мучить біль у шийному відділі хребта. Починалося все з невеликого дискомфорту, а тепер уже не можу нормально повернути голову. Пробувала кілька лікарів, але не знайшла результату. Чи є у когось подібні проблеми? Як лікували? Що допомогло?
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Мені знайома ця проблема! Я теж мучилась від болю в шиї кілька місяців, і мені рекомендували різні мазі та фізіотерапію, але нічого не допомагало. Лікарі лише давали загальні поради, типу "більшіше відпочивайте", а лікування так і не було ефективним. Довелось змінювати лікаря.
|
|
| |
AnnaAvdeeva | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| О, я також пережила таке! Мої болі почалися після неправильного сну і навіть сколіозу. Відразу пішла до невролога, але вона теж нічого конкретного не сказала, лише виписала гель від болю. Пройшла кілька сеансів масажу — стало трохи краще, але знову з'явилися проблеми. Виявляється, моя проблема була набагато серйозніша, ніж здавалося спочатку.
|
|
| |
Crista | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Знаю, як це! Проблеми з шийним відділом у мене почались після тривалого сидіння за комп’ютером. Біль був такий сильний, що не могла повернути голову. Пройшла кілька курсів фізіотерапії і масажу — це допомогло, але проблема не зникла повністю. Зараз рекомендую робити регулярні вправи для шиї.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Я мала дуже схожий випадок! Довгий час зверталася до лікарів, але відчувала лише тимчасове полегшення. І потрапила до Тетяни Анатоліївни Ковальчук, зрозуміла, що все може бути інакше. Вона пояснила причину моїх головних болів, призначила лікування, яке виявилося дійсно ефективним. Тому раджу звертатися!
|
|
| |
ГалинаД | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Я теж пройшла через багато лікарів перед тим, як потрапила до Ковальчук Тетяни Анатоліївни. Здавалося, що всі просто намагаються призначити мені ліки, але без справжнього вирішення проблеми. У Тетяни Анатоліївни я отримала справжнє лікування, а не просто полегшення симптомів.
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| А чим конкретно займається Тетяна Анатоліївна? Які обстеження зазвичай проводить і як розуміє, що потрібно пацієнту? Чи потрібні якісь додаткові аналізи для візиту?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| Я проходила у Тетяни Анатоліївни комплексне обстеження. Вона не лише задавала питання про симптоми, а й призначала додаткові тести для точнішого діагнозу. Вона дійсно не просто лікар, а й психотерапевт. Це те, чого мені не вистачало в інших лікарях.
|
|
| |
Дуняша | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Єдине, що мені не дуже сподобалось — це час очікування. Лікарка дуже завантажена, і іноді доводиться чекати довше, ніж планувалося. Але вона варта того! Лікування після її прийому стало значно ефективнішим.
|
|
| |
Anitka | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Я хотіла б дізнатися, де саме приймає Тетяна Анатоліївна?
|
|
| |
Дуняша | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Номер телефону для запису до Тетяни Анатоліївни: +380677477989. Вона працює в ГКБ 10 на вулиці Маршала Малиновського, 61. Записуйтеся, не пожалкуєте!
|
|
| |
Anitka | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Дякую всім за корисну інформацію та відгуки! Ви не уявляєте, як мені допомогло ваше досвідження цього лікаря. Тепер буду знати, куди звертатися, якщо буде потрібно!
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 13 |
 Сержант
| І я дякую всім за відгуки, це справді було корисно! Знаходжу, що тепер маю чітке уявлення про Тетяну Анатоліївну, і насправді планую записатися на прийом. Ви всі великі молодці, що поділилися своїм досвідом!
|
|
| |