Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки
Dianna Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки

Після тривалого стресу і нервів в особистому житті я сильно погладшала, вже перепробувала 4 різні дієти і ніякої зовсім реакції. Знайома лікарка, сімейна лікарка, порадила звернутися до лікаря-дієтолога, колишньої своєї колеги, Кузьмінової Катерини Валеріївни, каже, вона найкращий дієтолог-нутриціолог в Одесі.

Хто був у неї на прийомі? Які відгуки? Ціни на прийом? Яка думка про Кузьмінову Катерину Валеріївну, як про лікаря?

Senesy Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене інша проблема, довго не могла набрати вагу, хоч і їла, але не в яку. Спочатку намагалася сама набрати вагу, читала все, що можна, в інтернеті, потім здалася і за рекомендацією пішла до Кузьмінової Катерини Валеріївни. Можу підтвердити опис роботи Катерини Валеріївни, приблизно схему прийому і роботи описала непогано KateDratman. Лікування + правильна дієта і харчування, я набрала потрібні мені для оптимальної ваги 7 кілограмів і спокійно тримаю цю вагу, просто правильно харчуюся.
Колега теж зверталася, але зі схудненням до Катерини Кузьмінової, теж результатом задоволена.
Цитата Lero4ka1223 ()
Теж із проблемою ожиріння лікар порадив іти в клініку Доктор Благо Плюс, каже, там найкращий дієтолог у місті, Кузьмінова Катерина Валеріївна. Номер десь її записала, знайти не можу, допоможіть, скиньте сюди.
Номер є у неї на сайті +38(093)1536900.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: