Найкращі гастроентерологи Одеса
|
|
irisSska40 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі гастроентерологи Одеса
Добрий вечір! Може хтось порадити досвідченого гастроентеролога? Шукаю фахівця, який може допомогти з хронічними проблемами шлунка і запропонувати ефективне лікування.
|
|
| |
ДеВо4кА | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, я б порекомендував Залевську Ірину Олександрівну. Вона досвідчений гастроентеролог з відмінною репутацією. Її лікування мені дуже допомогло.
|
|
| |
Talys | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Залевська - справжній професіонал своєї справи. Вона проявляє глибоке розуміння в галузі гастроентерології, уважно вислуховує пацієнта та надає чіткі пояснення. Я вдячна їй за компетентність і тепле ставлення.
|
|
| |
Mini_Cherry | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ірина Олександрівна - справжній фахівець своєї справи. Її великі знання і досвід проявилися у швидкому і точному встановленні діагнозу. Я відчуваю, що перебуваю в надійних руках, і вдячна їй за професіоналізм.
|
|
| |
Sandra | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Ірина Олександрівна спеціалізується на хронічних проблемах шлунка. Вона уважна до пацієнтів і пропонує ефективні методи лікування.
|
|
| |
Nepocornaya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Також варто звернути увагу на Чайку Ганну Олександрівну. Вона теж чудовий гастроентеролог із досвідом у вирішенні складних проблем.
|
|
| |
Yolka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я зверталася до Чайки Ганни Олександрівни. Вона допомогла мені з хронічними проблемами шлунка, запропонувавши комплексне лікування.
|
|
| |
ShOCOLATKA | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна - лікарка високого класу. Її професіоналізм і увага до деталей вразили мене. Вона уважно вислухала мої проблеми, провела необхідні обстеження і запропонувала чіткий та ефективний план лікування. Завдяки її турботі я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Тигpyля | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже задоволена прийомом у гастроентеролога Чайки Ганни Олександрівни. Вона не тільки володіє глибокими знаннями у своїй галузі, а й вирізняється терпінням до пацієнтів. Її пояснення були зрозумілими, а рекомендації - практичними. Рекомендую цього лікаря всім, хто шукає якісне медичне обслуговування.
|
|
| |
Sandra20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже корисна інформація! А як записатися до них?
|
|
| |
ShOCOLATKA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чайка Ганна Олександрівна приймає в клініці "Лікаріум" на Генуезька 1/2, телефони клініки 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Sandra | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Даю вам контактний телефон Ірини Залевської - 0687958672, телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
Malenkaya | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за інформацію! Обов'язково зв'яжуся з ними для запису.
|
|
| |