Найкращий психоневролог Одеса
|
|
55Jocelyn | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий психоневролог Одеса
Друзі, допоможіть, будь ласка! Моя мама шукає психоневролога, який міг би допомогти з анксіозними станами. Якщо у вас є досвід звернення до таких фахівців, підкажіть, будь
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт усім! Я хочу поділитися своїм досвідом лікування і порекомендувати видатного лікаря. Після лікування у психоневролога Ірини Миколаївни Шевчук моя важка депресія майже повністю зникла. Вона навчила мене керувати негативними думками, і я тепер почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Таїра | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Христина, так, Ірина Миколаївна дійсно дивовижний фахівець. Вона допомогла мені з розладом харчової поведінки. Тепер я легше контролюю свій апетит і почуваюся більш впевнено.
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж звернулася до Ірини Миколаївни через маніакально-депресивний психоз. Її терапія і підтримка дали мені нову надію, і я почала жити повноцінним життям.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені поставили діагноз психоз, і лікування в Ірини Миколаївни зіграло величезну роль у моєму відновленні. Вона допомогла мені розібратися у своїх почуттях і думках.
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене був маячний розлад, і я довго не міг зрозуміти, що відбувається навколо мене. Ірина Миколаївна допомогла мені усвідомити, що мої маячні ідеї не відповідають дійсності, і тепер я в порядку.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я страждав від галюцинацій, які заважали моєму повсякденному життю. Після консультацій у Ірини Миколаївни, мої галюцинації стали рідкісними випадками, і я почуваюся значно краще.
|
|
| |
Уляна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я звернувся до Ірини Миколаївни за порадою друзів, і я дуже вдячний їм за цю рекомендацію. Вона проявила гнучкість і знайшла рішення для моєї нестандартної проблеми, і результати її роботи були вражаючими.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ірина Миколаївна - справжній професіонал. Я був скептично налаштований до психосоматики, але її терпляче і розуміюче ставлення допомогло мені впоратися з моїми діагнозами.
|
|
| |
Августа41 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моє життя було настільки складним через психози, що я навіть не міг уявити, що зможу повернутися до звичайного життя. Ірина Миколаївна дала мені надію, і завдяки її допомозі я тепер на шляху до одужання.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Страждаю неконтрольованими психозами, хочу проконсультуватися з Шевчук І.М., залиште її контакти.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Записатися до Ірини Миколаївни можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Якщо у вас є якісь психосоматичні проблеми, я настійно рекомендую звернутися до Ірини Миколаївни Шевчук. Її професійний підхід і турбота про пацієнтів дійсно вражають. Вона допомогла мені впоратися з хворобою, і я впевнений, що вона може допомогти і вам.
|
|
| |