Найкращий психотерапевт Одеса
|
|
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий психотерапевт Одеса
Вітаю всіх! Шукаю досвідченого психотерапевта в Одесі. Можливо, хтось може порекомендувати фахівця, який допомагає впоратися з різними психологічними викликами?
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Завдяки Козлову я навчився керувати своїми емоціями через гіпноз. Це був неймовірно цікавий шлях самопізнання, який привів мене до балансу і гармонії всередині себе. Настійно рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ян Леонідович має унікальний дар вловлювати коріння проблеми. Гіпнотичні сесії з ним допомогли мені звільнитися від довгих років страхів і тривоги.
|
|
| |
Гущина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Робота з Тетяною Сергіївною Гончаровою допомогла моїй дитині подолати емоційні труднощі та покращити успішність у школі. Її дитяча психологія - це мистецтво розуміння і підтримки. Ми вдячні їй за позитивні зміни в житті нашої родини та рекомендуємо.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна - справжній рятівник у моїй боротьбі з панічними атаками. Її методи і терапія допомогли мені навчитися справлятися з емоціями і повернути впевненість у собі. Я більше не відчуваю себе самотньою в цій боротьбі.
|
|
| |
Березін | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| З Владиславом Володимировичем Забранським я змогла усвідомити, як тісно пов'язані психічне і фізичне здоров'я. Його унікальна комплексна експертиза в психосоматиці та сімейній психології дала мені інструменти для вирішення безлічі життєвих питань.
|
|
| |
ГамлетБалашов | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - справжній геній у світі психології. Його підхід як сексолога, психосоматолога і фахівця із сімейних та особистісних питань дав мені змогу розв'язати складні труднощі і знайти гармонію у стосунках.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Завдяки Марії Олегівні Фендюрі мій підліток пережив період кризи легше. Її професійні методи і доброзичливе ставлення допомогли нам впоратися з безліччю викликів. Рекомендую, як розумного фахівця.
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Марія Олегівна - справжня знахідка для батьків, які стикаються з підлітковими труднощами. Її вміння знаходити спільну мову з підлітками і допомагати їм вирішувати складнощі вражає.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Де можна знайти контактні дані цих психологів?
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Співробітником медичного центру "Лікаріум" є Ян Козлов. Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, скористайтеся таким контактним номером: 093 5727387. Також у рамках цієї клініки діяльність веде Марія Фендюра. Вам доступний спосіб зв'язку для запису на візит: 0635360647.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| За адресою Богдана Хмельницького 49 ви знайдете приватний кабінет Забранського Владислава Володимировича, де він проводить прийом пацієнтів. Ви можете зв'язатися з ним за кількома номерами телефону: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - 0987000260.
|
|
| |