Дерматолог Одеса Суворовський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог Одеса Суворовський район Вітаю всіх, пишу тут у пошуку дерматолога. Порекомендуйте відмінних лікарів, діагноз у мене гідраденіт? Треба контактні дані хорошого фахівця виходячи зі свого досвіду або відгуків знайомих.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі не вийшло знайти розумного фахівця. При варіанті на сайті підкажуть звернуся.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Можу з попереднім повідомленням вступити в полеміку, зустрічала тямущу дерматологиню Дмитренко О.М., яка 100% найграмотніша в цій спеціалізації і до неї рекомендую приходити без страху за свій стан організму.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Лікар із золотими руками - не перестану це говорити! Алла Михайлівна - дуже уважний і компетентний лікар. Сподобалося, що лікування було комплексним і спрямованим на оздоровлення організму в цілому. Рекомендую, як відмінного фахівця.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 5 |
Майор
| Грамотний і компетентний фахівець, завжди уважна! З цим лікарем виявилося все по-іншому: увага до пацієнта, бажання допомогти і все це протягом усього мого лікування. Дуже хороший лікар, вдумливо, уважно слухає пацієнта. Спостерігаюся вже півроку і рада, що знайшла такого прекрасного лікаря.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Було чітко поставлено діагноз, розроблено курс лікування і хвороба відступила. Вилікувала мою недугу за 2 тижні (були висипання незрозумілої етіології).... До звернення до Алли Михайлівни намагалася лікуватися у районного дерматолога, але без ефекту. Спостерігаюся вже півроку і рада, що знайшла такого прекрасного лікаря.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Алла Михайлівна здійснює комплексний підхід до лікування і результат "відмінно". Професіонал, яких мало. Загалом, була у багатьох дерматологів Ростова, призначення були, але, на жаль, вони мені не допомагали. Свою роботу виконує на відмінно.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Лікар Дмитренко - фахівець високого рівня! Все пройшло чудово. Доктор Дмитренко найкращий фахівець у нашому місті, з величезною кількістю успішно вилікуваних людей.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я хочу вам сказати, що Алла Михайлівна найкращий лікар.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Привіт! Поділіться як можна записатися до цього фахівця?
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна, клініка "Про Медікал Гарант" Обсерваторний провулок, 2/6, контактний телефон 0679049003
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду розповіли, що Дмитренко Алла Михайлівна - найкращий лікар у місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Спасибі, за відгуки, до найкращого фахівця в місті.
|
|
| |