Найкращий отоларинголог Одеси
|
|
ЗлатаЗ | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий отоларинголог Одеси Порадьте хорошого отоларинголога, бажано в приватній клініці, в ідеалі щоб приймав за записом, у черзі сидіти не хочеться.
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Усім рекомендую Гурську Тамару! Відмінний фахівець! Повірте, мені є з чим порівнювати, періодично мучуся з гайморитом, тепер тільки до Тамари Валеріївни, єдина з безлічі лікарів яка змогла мені допомогти!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так, Тамара Валеріївна - чудовий фахівець. Усе по справі, жодних зайвих призначень, тільки все потрібне для лікування. Підхід до призначень препаратів продуманий до дрібниць, на будь-яке запитання чітка, докладна відповідь. Зверталися зі скаргами на болі у вусі та затяжний нежить, лікування почало діяти, о, диво, через день. Раджу!
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я хочу порекомендувати Тамару Гурську - чудова лікарка! Професіонал своєї справи. Розважлива, спокійна, готова знайти причини захворювання. Її поради завжди мені допомагають. А мій ніс почав дихати! Секрет цього фахівця полягає в індивідуальному, а головне, комплексному підході в лікуванні захворювань.
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар чудовий! Зіткнулася у своєму житті з ангіною з ускладненнями. Побувала у спеціалістів Оріхової та Зінченко і все безуспішно. Подруга порадила Тамару Гурську, як найкращого фахівця в цій галузі. Не пошкодувала ні на хвилину, що звернулася до неї! Дуже розумна, компетентна лікарка, жодних вагань у діагнозі та лікуванні, відчувається професіоналізм! А найголовніше, що я йду потихеньку на поправку після лікування. Тамара Валеріївна найкраща з усіх лікарів, з якими мені доводилося стикатися.
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Довго шукала хорошого ЛОРа. За відгуками вирішила звернутися до Гурської Тамари. Лікарка дуже сподобалася. Грамотна й уважна. Все показала і доступно пояснила. Усім рекомендую.
|
|
| |
Санек | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - фахівець високого рівня. Усе чітко, грамотно і найголовніше - ефективно! Жодних зайвих призначень. Єдиний лікар, який зміг поставити точний діагноз і вилікувати мене, хоча я був і в інших ЛОРів - Оробець і Бондаренко, але їхнє лікування мені не допомогло.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Звернутися до Тамари Валеріївни - це було одним із найкращих рішень, які я приймав щодо свого здоров'я. Вона прекрасний фахівець і добра людина
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я завжди рекомендую Тамару Валеріївну своїм друзям і близьким. Вона - надійний і досвідчений лікар, якому можна повністю довіритися.
|
|
| |
Власій | Повідомлення # 10 |
Майор
| Можете дати контакти Гурської Тамари?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тамара Гурська - лікарка від Бога! Лікуюся тільки в неї!
|
|
| |