Отоларинголог Одеса Малиновський район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса Малиновський район
Доброго дня! Цікаво знати, які отоларингологи в Одесі відмінні? Хочеться почути вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не вийшло знайти грамотного лікаря. У тому разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг позбутися хвороби, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б бути в курсі, які світила медицини в реальності найграмотніші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з вищезгаданою одеситкою, зустрічала, у нас є такі лікарі, які на 100% найпрофесійніші в даній сфері і я можу їх порекомендувати, це - лікарка ЛОР найвищої кваліфікації Гурська Тамара Валеріївна.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Звернення до Тамари Валеріївни Гурської привнесло світло в моє життя. Її знання і професіоналізм не можна порівняти з невдалим досвідом з іншими фахівцями.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Завдяки Тамарі Валеріївні я нарешті отримав позитивний довгоочікуваний результат лікування. Вона виявила причину моїх проблем і змогла її усунути.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Давно шукала хорошого отоларинголога. І ось знайшла! Порадили Гурську Тамару - це найобдарованіший лікар на моїй пам'яті. Вона унікальна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені з гнійним отитом!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| На мою думку, найкращий лікар Тамара Гурська, вона зробила неймовірне - допомогла з алергічним ринітом. Вдячна до глибини душі! Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який бажає і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, заінтригував цей фахівець, можете залишити інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Звертайтеся - Тамара Валеріївна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, контактні телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна справжній професіонал своєї справи. Після невдалого досвіду лікування у Щелкунова О.О., вона повернула мені віру в якісну медичну допомогу.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно сказали, що Гурська Тамара найкращий лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У даній кваліфікації крім неї, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |