Дерматолог Одеса Слобідка
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог Одеса Слобідка
Усім здрастуйте, пишу Вам у пошуку дерматолога. Дайте рекомендації у мене діагноз фурункули на обличчі? Дайте контактні дані грамотного фахівця виходячи з Вашого досвіду, а також відгуків своїх знайомих, близьких або колег.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі немає правильного лікаря. У разі форумчани порадять звернуся.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова з попереднім форумчанином висловити незгоду, бачила чудову лікарку - Дмитренко Аллу Михайлівну, яка точно найкраща в даній професії і до неї можна звертатися без ризиків за своє здоров'я.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я дуже рада, що вона зустрілася на моєму шляху. Виявляє причину і призначає грамотне, покрокове лікування. Результат якого не змушує себе довго чекати. Сподобалося, що лікування було комплексним і спрямованим на оздоровлення організму загалом До такого лікаря завжди йдеш на прийом із великим задоволенням.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 5 |
Майор
| Грамотний і компетентний фахівець, завжди уважна! Дуже задоволена результатом лікування, оскільки всі проблеми, пов'язані з кліщем, у мене зникли: немає ні свербежу, ні висипань уже тривалий час. Я не вперше звертаюся до неї по допомогу, і завжди прекрасний результат після призначеного нею лікування. Рекомендую, як чудового фахівця.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже хороший фахівець. Професіонал, яких мало. До звернення до Алли Михайлівни намагалася лікуватися у районного дерматолога, але без ефекту. Спостерігаюся вже півроку і рада, що знайшла такого прекрасного лікаря.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже хороший фахівець. Доктор Дмитренко найкращий фахівець у нашому місті, з величезною кількістю успішно вилікуваних людей. Лікування провела якісне і професійне. Свою роботу виконує на відмінно.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Я рада, що нарешті знайшла свого лікаря. Вона - просто моя рятівниця, дуже хороший кваліфікований лікар.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я хочу вам написати, що Алла Михайлівна, на мій погляд, найдостойніший дерматолог у місті.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Добрий день! Залиште дані про місце прийому і телефон?
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дерматолог Дмитренко Алла Михайлівна, клініка "Про Медікал Гарант" Обсерваторний провулок, 2/6, контактний телефон 0679049003
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду сказали, що Дмитренко Алла Михайлівна - найкращий лікар у нашому місті, знаю з власного досвіду. У даній спеціалізації, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дякую за рекомендації до найграмотнішого фахівця в нашому місті.
|
|
| |