Каруну Катерину відгуки
|
|
Аіна | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Каруну Катерину відгуки Доброго дня, форумчанки! Давно шукаю хорошого психолога для підлітка, який працює не лише у класичній психології, а й володіє когнітивно-поведінковими техніками та навіть екофасилітацією. Натрапила на ім’я Каруна Катерина Сергіївна, але хочеться почути реальні відгуки! Як проходять консультації, які результати? Буду вдячна за будь-який досвід, бо знайти хорошого фахівця в цій сфері – дуже важко.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
| Пошуки компетентного спеціаліста – це просто як знайти воду в пустелі! Зверталися до трьох психологів, і кожен раз щось не те. Один просто радив “більше говорити з дитиною”, інша після першої консультації відправила до психіатра, третя взагалі сприймала все як дріб’язкові підліткові проблеми. Дуже хочеться знайти людину, яка не тільки слухає, а й реально допомагає!
|
|
| |
Валента | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Повністю підтримую! У мене була ситуація, коли після кількох зустрічей з психологом я зрозуміла, що це більше схоже на дружню бесіду, ніж на професійну допомогу. Все було у стилі: "а що ви самі думаєте про цю ситуацію?" Так вибачте, але якщо б я знала, що робити, я б не зверталась Дуже важливо знайти спеціаліста, який має чіткі методи роботи і дає реальні інструменти для змін.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Я вже зневірилась у пошуку кваліфікованого фахівця. Один спеціаліст на першій же консультації заявив, що “це просто перехідний вік” і все само пройде! А в мене дитина реально закрилася в собі і перестала нормально спілкуватися. Відчуття, що адекватних підліткових психологів – одиниці!
|
|
| |
Голда | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Дівчата, хочу поділитися позитивним досвідом! Ми звернулися до Каруни Катерини Сергіївни після всіх цих невдалих спроб – і це була справжня знахідка. Вона дуже уважна, одразу знайшла підхід до сина, використовує сучасні методики і реально працює над результатом. Помічаю, що після кількох сесій дитина стала більш відкритою, навчилася керувати своїми емоціями, та й у школі ситуація покращилася. Однозначно рекомендую!
|
|
| |
Емпера | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Каруна Катерина – чудовий фахівець. Працює не просто “за шаблоном”, а реально занурюється в проблему, дає дієві поради і інструменти. Після роботи з нею дочка стала впевненішою, перестала панікувати через дрібниці, а я, як мама, нарешті видихнула з полегшенням!
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| А як саме проходять консультації у Катерини Сергіївни? Це більше формат бесіди чи є якісь конкретні вправи? І чи потрібно батькам теж бути присутніми на перших зустрічах?
|
|
| |
Ліка | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Каруна Катерина працює у різних напрямках: це і когнітивно-поведінкова терапія (вона допомагає змінити деструктивні установки), і підхід екофасилітації (робота через взаємодію з природою та оточенням), і звичайна психологічна підтримка. Все дуже індивідуально – залежить від ситуації дитини. Батьки можуть бути присутні на перших зустрічах, але зазвичай Катерина будує роботу так, щоб підліток почувався комфортно і міг вільно говорити.
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| Додам трохи ложку дьогтю – іноді на сеансах задається багато питань, що може трохи втомлювати, але це, мабуть, частина процесу. В іншому ж – нарікань немає!
|
|
| |
Аіна | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Дівчата, а як з нею можна зв’язатися? Де вона приймає? Хочу записатися, але не знайшла точних даних.
|
|
| |
Ліка | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Зв’язатися можна за телефоном: +380509588221. Прийом проходить за адресою: м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 55-6, ЖК Дмитріївський.
|
|
| |
Аіна | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Щиро дякую всім за відгуки та поради! Завдяки вам я визначилась, до кого звернутися. Дуже приємно читати ваші історії – видно, що тут зібралися небайдужі люди, які дійсно допомагають знайти хороших фахівців. Спасибі!
|
|
| |