Дерматолог Одеса
|
|
Нінел | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог Одеса
Дівчата, замучилася вже боротися з прищами, шукаю хорошого дерматолога, бажано в клініці, а не в салоні. Хочу взятися за розв'язання проблеми капітально, щоб лікар зміг мені сказати, які аналізи треба здати, на що звернути увагу і т. д. буду дуже вдячна за рекомендації.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Звертаюся до лікаря-дерматолога Дмитренко Алли я вже не вперше. Дуже уважний і професійний, прискіпливий фахівець. По-людськи позитивний, швидко викликає прихильність до себе. На прийомі почуваєшся розкуто та довірливо і результати завжди позитивні.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Відвідав лікаря Дмитренко Аллу Михайлівну через алергічну реакцію на шкірі голови. Дуже турбував свербіж, неможливо було нічого робити, весь час хотілося почухатися. Лікар уважно мене вислухала, чим дуже привернула до себе. Лікар оглянула мене, виявила причину алергії. Потім вона призначила лікування, все докладно розписала, як діє кожен препарат і навіщо він потрібен. Лікування мені дуже допомогло. Також вона розповіла, що нові продукти в раціоні можуть теж викликати алергію. Буду користуватися її рекомендаціями. Загалом хочу сказати, що Алла Михайлівна - компетентний фахівець.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 4 |
Сержант
| До Дмитренка О.М. я прийшла з досить запущеною проблемою у вигляді висипань на обличчі. Відтоді минуло 5 місяців, а стан моєї шкіри покращився в рази. Лікарка підібрала максимально ефективне і комфортне для мене лікування. Наразі я продовжую лікуватися в Алли Михайлівни, але вже сміливо можу рекомендувати її як лікаря.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Почуваюся чудово після лікування в Алли Дмитренко. Відчувається компетентність і професіоналізм лікаря. Дуже хороше і головне - ефективне лікування, яке швидко принесло результат.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дерматолог Дмитренко дуже грамотно підійшла до моєї серйозної проблеми. Провела огляд і обстеження, призначила відповідне лікування. Результатом залишилася задоволена і вам рекомендую до неї звернутися!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже уважно поставилася до моєї проблеми. Призначене лікування мені допомогло. Лікар чудовий. раджу відвідати!
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Проходжу лікування у Алли Михайлівни. Дуже уважний, чуйний лікар. На прийомі завжди доброзичлива. Зазначу і професіоналізм - завжди підбирає лікування, що підходить конкретному пацієнту, і результат не змушує себе довго чекати.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Можете залишити контактний телефон Алли Михайлівни?
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Контактний телефон - 0679049003
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Усім жінкам дуже ви радила дерматолога Дмитренка, з її допомогою можна домогтися серйозних поліпшень. Рекомендую!
|
|
| |