Догонова Марія Одеса відгуки
|
|
Lilnas | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Догонова Марія Одеса відгуки
Шановні одесити! Мій сімейний лікар порадив звернутися до ендокринолога Догонової Марії. Хочеться почути відгуки про цього фахівця, якщо ви у неї лікувалися.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Раджу хороший фахівець, допомогла розібратися з моєю щитовидкою і призначила кваліфіковане лікування.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудовий лікар! По-перше, Марія Володимирівна - приємна, делікатна і дуже уважна людина, а по-друге, професіонал своєї справи. Допомогла поправити здоров'я, не вдаючись до інвазивних методів діагностики та додаткових дорогих непотрібних обстежень.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Була приємно здивована, коли потрапила на прийом до лікаря Догонової, Марія Володимирівна - прекрасний лікар, дуже уважна, грамотний фахівець. Провела обстеження і зуміла підібрати ліки так, що на сьогодні у мене прекрасні результати.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дуже, приємна молода лікарка, в курсі всіх сучасних методик, дуже позитивна і привітна! Рекомендую!
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Скажіть, будь ласка, в якій клініці приймає Марія Володимирівна чи у неї приватний кабінет?
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Марія Володимирівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Хочу поділитися своєю історією: На момент першого прийому в Марії Володимирівни я вже пройшла 6 фахівців, які просто доїли непотрібними обстеженнями, футболячи далі за списком симптомів до наступного фахівця. За відгуками знайомих, записалася до неї на прийом. Марія Володимирівна уважно вислухала проблему, оглянула і призначила оптимальну кількість аналізів, після результатів компетентно поставила діагноз і призначила дієве лікування, без непотрібних зайвих ліків! Хороший, грамотний, уважний і чуйний лікар!
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Приголомшлива лікарка, звернулася у зв'язку з питаннями щодо щитоподібної залози, лікарка все вислухала, дуже докладно про все розпитала, у підсумку відповіла на всі мої запитання, дала приголомшливі рекомендації, взагалі настільки приголомшливе враження. Лікар Догонова - професіонал своєї справи, тепер з ендокринології - тільки до неї!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Це перша лікарка, яка почала мене лікувати правильно і якісно, після всіх невдалих походів. На власному досвіді можу рекомендувати!
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Як можна записатися на прийом до цього ендокринолога? якщо можна залиште телефончик цієї клініки.
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Записатися можете через адміністратора клініки, ось номери телефонів - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Марія Володимирівна володіє величезною кількістю знань з ендокринології, терапії та суміжних спеціальностей, і весь час самовдосконалюється. Рекомендую від усього серця!
|
|
| |