Привіт, дівчатка! Скажіть, будь ласка, до якого гінеколога краще звернутися в Одесі для проведення гістероскопії? Хочу бути впевнена, що все пройде добре.
ant1ka, настійно рекомендую звернутися до Колосової Олесі Василівни. Це просто дивовижна людина! Вона успішно зробила мені гістероскопію. Безмірно вдячна їй і вам раджу!
Повністю підтримую. Колосова Олеся Василівна - чудовий лікар. Спочатку вона дуже доступно роз'яснила, навіщо мені потрібна ця процедура без залякувань і тиску, надавши право вирішувати самій. Потім сама провела гістероскопію. Результатом задоволена, нічого не болить, не тягне.
Дівчата, і я до неї зверталася! Олеся Василівна провела мені гістероскопію на найвищому рівні. Після видалення поліпа майже відразу завагітніла. Вона не тільки професіонал своєї справи, а й дуже душевна людина.
Колосова Олеся Василівна - найкращий вибір для гістероскопії. Після її консультації та процедури у мене зникли всі страхи і сумніви. Тепер раджу її всім своїм подругам.
Приєднуюся до позитивних відгуків! Колосова Олеся Василівна - професіонал своєї справи. Дуже рада, що звернулася саме до неї. Процедура пройшла безболісно і без ускладнень.
Дівчата, якщо хочете зробити гістероскопію, звертайтеся тільки до Колосової Олесі Василівни. Це справжній професіонал і просто чудова людина. Процедура пройшла без болю і дискомфорту, результатом дуже задоволена.