| Досвідчений мануальщик в Одесі | 
|  | 
| 
| Мирка12 | Повідомлення # 1 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 214 Статус: Offline | Досвідчений мануальщик в Одесі 
 Доброго часу доби всім! Мені хочеться знайти грамотного мануальника. Хто стикався і вам допомогли, порадьте. Цікавить гідний лікар у цьому профілі.
 |  |  |  |  | 
| 
| Dora21 | Повідомлення # 2 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 159 Статус: Offline | Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату був нульовий. |  |  |  |  | 
| 
| Ава | Повідомлення # 3 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 238 Статус: Offline | Чудово з'ясувати про фахового фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. За умови, якщо направите, обов'язково запишуся. |  |  |  |  | 
| 
| Листик | Повідомлення # 4 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 174 Статус: Offline | А я відшукала такого супер професіонала, але він веде прийом тільки дорослих пацієнтів - це Владислав Володимирович Забранський. Чудовий майстер своєї справи, рекомендую його відвідати, він дійсно сприяє у врегулюванні ускладнень зі здоров'ям. |  |  |  |  | 
| 
| Ждана | Повідомлення # 5 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 156 Статус: Offline | Так правильно, Владислав Володимирович чудовий лікар, допоміг з порушенням постави. Дуже йому вдячна і дуже його раджу! |  |  |  |  | 
| 
| Розочка | Повідомлення # 6 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 254 Статус: Offline | Звернувся до лікаря Забранського з болями в шиї. Владислав Володимирович одразу поставив діагноз - зміщення хребців у шийному відділі. За десять відвідувань мою проблему було усунуто. І я дуже вдячний. Обов'язково порекомендую всім знайомим із такою проблемою. |  |  |  |  | 
| 
| криска | Повідомлення # 7 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 135 Статус: Offline | Скориставшись власним досвідом, можу написати, що Владислав Забранський, на мій погляд, найкращий фахівець у цій галузі. |  |  |  |  | 
| 
| Вичка | Повідомлення # 8 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 135 Статус: Offline | Так, ви правильно написали Владислав Забранський винятковий лікар, який нам допоміг зі сколіозом 2 ступеня. |  |  |  |  | 
| 
| Дама | Повідомлення # 9 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 147 Статус: Offline | Тривалий час мучили болі в спині та шиї. Раніше виписані лікування не допомагали. Звернувся до Забранського В.В. З першого сеансу прибрав гострий біль. Протягом курсу закріпили результати. Зараз болю немає, можу спокійно працювати. Візитом до лікаря задоволений, шкодую, що раніше не звернувся до нього. Лікаря рекомендую. |  |  |  |  | 
| 
| Люся45 | Повідомлення # 10 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 158 Статус: Offline | Професіонал з великої літери, дуже комфортно на прийомі. Розглядає всю історію хвороби, а не тільки поточний момент. Зробили 10 сеансів мануальної терапії. У разі чого, тепер тільки до Владислава Володимировича. |  |  |  |  | 
| 
| Павла | Повідомлення # 11 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 192 Статус: Offline | Громадяни Одеси! Хочу звернутися до Забранського Владислава, можете написати його контактні дані. |  |  |  |  | 
| 
| Огнеса | Повідомлення # 12 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 161 Статус: Offline | Беріть інформацію - Владислав Забранський приймає за адресою Б. Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. |  |  |  |  | 
| 
| Регіна | Повідомлення # 13 |  |  Полковник Група: Користувачі Повідомлень: 160 Статус: Offline | Можу підтвердити, що Забранський Владислав Володимирович найрозумніший лікар у нас у місті. |  |  |  |  |