Хороші мікологи Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші мікологи Одеса відгуки
Моя повага всім! Виникає інтерес, які мікологи у нас в місті найкращі? Привабливо знати ваші погляди про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але мені не вдалося знайти правильного лікаря. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б бути в курсі, які медики наразі найкваліфікованіші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої результати не втішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу вступити в полеміку з попередньою пані, лікувалася, у нас є така лікарка, яка на сто відсотків найкраща в цій медичній класифікації, і я хочу її рекомендувати, це - лікарка-мікологиня вищої кваліфікації Алла Михайлівна Дмитренко.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найчудовіший і добрий міколог! Завжди знайде правильне лікування і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Розумний лікар, який намагається допомогти своїм пацієнтам насправді.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Погоджуся, відвідувала міколога Дмитренко. Можу відзначити за неї, як за найкращого фахівця в цій сфері. Можу сміливо її радити.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Точно, Дмитренко Алла Михайлівна - це обдарований лікар! Я їй довіряю! Мабуть, на сьогоднішній момент, таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за весь час. Найосновніші причини радити міколога Дмитренко - це вміння, постійне бажання підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними навичками, а також повне і докладне повідомлення пацієнта.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Алли Михайлівни Дмитренко великий ступінь професіоналізму, співчутлива участь. Основне від її роботи - швидкий результат від запропонованої терапії. Лікар - грамотний фахівець, не стала прописувати зайвих, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування кваліфіковане. Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Алла Михайлівна Дмитренко - блискуча, компетентна лікарка, прописала хороше лікування, яке почало функціонувати, вже незабаром. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Вельмишановні друзі, звернув на себе увагу цей лікар, можете залишити контактні дані про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Залишаю вам інформацію - Дмитренко Алла Михайлівна приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Справді написали, що Дмитренко Алла Михайлівна найкращий професіонал в Одесі, знаю на особистому досвіді. У цій сфері, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |