Дерматолог Одеса відгуки
|
|
Sunflower7 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дерматолог Одеса відгуки
Дівчата, замучилася вже боротися з прищами, шукаю дерматолога в Одесі, лікаря, а не косметолога з медичною освітою, бажано в клініці. Хочу взятися за розв'язання проблеми капітально, щоб лікар зміг мені сказати, які аналізи треба здати, на що звернути увагу тощо, буду дуже вдячна за поради.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хочу порекомендувати Дмитренко Аллу Михайлівну. Була у неї з двома дітьми на прийомі, 4-річною донькою і 14-річним хлопчиком із бородавками запущеними, багато чого перепробували до цього, але безрезультатно. За 2 прийоми лікарка Дмитренко нас позбавила цих мук. Все пройшло комфортно і без стресу для дітей. Відмінний фахівець, справжній майстер своєї справи і до того ж дуже добра, ввічлива, чуйна людина, яка вміє знаходити спільну мову з дітьми! Рекомендую всім, у чиїх діток є такі проблеми!
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Звернулася з приводу грибка нігтів у доньки підлітка, до цього втрачали час на інших лікарів, і тільки Алла Михайлівна розв'язала нашу проблему, яку не могли розв'язати 5 років, рекомендую вона професіонал!
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 4 |
Майор
| Наймиліший лікар, якого я зустрічала. Алла Михайлівна мені так допомогла, все по ділу і нічого зайвого, недорогі препарати, аналізи, все з 1 разу. Лазерне лікування, вітамінки і ліки. І адже зцілила, а болячка була така погана, понад 10 років мучила.
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Професійно проведена діагностика, призначення препаратів, проведене лікування допомогли усунути мою проблему. Вважаю Аллу Михайлівну великим фахівцем у дерматології.
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Потрапила я до дерматолога Дмитренко за рекомендацією знайомої і не пошкодувала про це. Алла Михайлівна виявилася справжнім професіоналом. Вона мені призначила лікування, все докладно розповіла. Результат від лікування не змусив себе довго чекати. Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 7 |
Майор
| Зверталася до Алли Михайлівни з приводу видалення невуса і залишилася задоволеною. Вона дуже уважно підійшла до проблеми, пояснила всі нюанси, була дуже ввічлива і компетентна. Видалення пройшло на "Ура", все добре зажило.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажіть у якій клініці приймає Алла Михайлівна?
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, але тільки за попереднім записом.
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 10 |
Майор
| Як ви записувалися на прийом?
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Контактний телефон - 0679049003.
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Якщо вам необхідна консультація і допомога лікаря-дерматолога, то сміливо вирушайте до Алли Михайлівни, вона точно вам допоможе!
|
|
| |