Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Каруну Катерину Сергіївну Одеса відгуки
Allusik Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Каруну Катерину Сергіївну Одеса відгуки

Доброго дня! Шукаю кваліфікованого психолога для підлітка. Бажано, щоб спеціаліст мав досвід у когнітивно-поведінковій терапії та працював з підлітками. Чула про Каруну Катерину Сергіївну, але хотілося б почути реальні відгуки. Можливо, хтось уже звертався до неї або до інших фахівців? Які враження? Дякую всім, хто поділиться досвідом!

Ірусик Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Пошук підліткового психолога – це просто як квест із перепонами. У нас були спроби звернутися до «фахівців», які більше говорили про загальні фрази, ніж про конкретні рішення. В результаті втратили час, гроші, а головне – настрій сина до розмови з психологами.

Аківа Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
У нас історія така ж. Шукала когось, хто б реально допоміг синові впоратися зі стресом після зміни школи. А знайшла "експертів", які ставили більше запитань, ніж давали відповідей. Один навіть запропонував медитації у стилі «уявіть себе деревом»… Скажіть мені, як це допоможе підлітку?

Берта Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Найважче – знайти фахівця, який не буде лише "слухати й співчувати", а реально працюватиме над проблемою. Були у двох психологів, і здається, вони більше хвилювалися про власний імідж, ніж про стан моєї доньки. Вже почала втрачати надію…

Гелла Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
У мене, позитивний досвід із Каруною Катериною Сергіївною! Дуже уважна, знайшла підхід до мого складного підлітка буквально за кілька зустрічей. Після консультацій я вперше побачила, що дитина не просто «відсиділа» сеанс, а реально обдумувала слова психолога.

ДашкаВ Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Підтримую! Катерина Сергіївна – справжній фахівець, який вміє працювати з підлітками. Вона не тисне, а допомагає знайти вихід самостійно, але при цьому веде в правильному напрямку. Син навіть почав сам розповідати про свої переживання, чого раніше не було.

ДусяР Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цікаво, а які саме методи використовує Каруна Катерина? Вона більше працює як класичний психолог чи застосовує щось сучасне, типу когнітивно-поведінкової терапії? І наскільки ефективна її методика для підлітків, які важко йдуть на контакт?

Зойка Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Катерина Сергіївна – психолог, який працює за сучасними підходами, зокрема, когнітивно-поведінковою терапією. Її методика допомагає не просто поговорити, а змінити спосіб мислення підлітка. Також вона працює як екофасилітатор, що означає, що підхід максимально природний і комфортний для дитини.

Катька Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Ну, якщо чесно, один мінус все-таки є. Дуже багато запитань ставить… прям відчуття, що проходиш допит. Але якщо до цього звикнути – то результат того вартий.

Allusik Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
А де вона приймає? Як записатися на консультацію? Чи є можливість онлайн-прийому, чи треба обов’язково їхати на особисту зустріч?

Зойка Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Записатися можна за номером: +380509588221. Прийом проходить за адресою: вул. Люстдорфська дорога, 55-6, ЖК Дмитрівський. Чула, що є можливість онлайн-консультацій, але краще уточнити напряму.

Allusik Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Дівчата, дякую всім, хто поділився досвідом! Було цікаво почитати і навіть трохи повеселитися з деяких історій Але головне – тепер знаю, що Каруна Катерина Сергіївна варта уваги. Усім успіхів у вихованні підлітків, це ще той квест!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: