Хороший ендокринолог Одеса
|
|
Kiwi3 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший ендокринолог Одеса
Добрий день! Шукаю грамотного ендокринолога, який зможе допомогти привести цукор у норму. Можете порекомендувати лікаря, який допоможе з цією проблемою? Заздалегідь вдячна.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дуже рекомендую Догонову М.В. Дуже досвідчений лікар. Допомогла мамі моїй за діабету, призначила хорошу терапію, а всі інші лікарі їй, крім як колоти інсулін, нічого не могли запропонувати. З її лікуванням цукор налагодився.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Марія Володимирівна - чудовий, уважний і дуже грамотний фахівець. Дуже рада, що завдяки чистій випадковості потрапила саме до неї. Протягом року разом боролися з моїм гіпотеріозом. Підсумок - щитовидка знову в нормі, і я обходжуся без ліків уже третій місяць. Усім рекомендую. Такого чудового ендокринолога, як вона, в нашому місті не знайти.
|
|
| |
МарахтанЄвгенія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чудовий лікар, яких зустріти - велика удача. Уважно ставиться до пацієнта, акуратно огляне, все призначить. У моєму випадку всі ендокринологи відправляли на операцію і тільки! Марія Володимирівна Догонова вилікувала мене від моєї хвороби, спасибі їй за це величезне!
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Залишилася дуже задоволена лікуванням у Марії Володимирівни, без сумніву обирайте її, мегакваліфікований лікар.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Лікар, з яким приємно спілкуватися. Дохідливо пояснює, допомагає розібратися в складних випадках. Зі своєю "болячкою" я обійшла багато лікарів, але допомогти змогла тільки Марія Володимирівна. Раджу всім записуватися до неї на прийом, не пошкодуєте!
|
|
| |
ЗуєвАндрій | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу звернутися до Марії Володимирівни по допомогу, підкажіть, де вона приймає?
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| На Французькому бульварі 60 у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Я обійшла багатьох, тільки Догонова М.В. все пояснила дохідливо і дуже уважно поставилася до всіх обстежень, і призначила лікування! Завдяки їй я уникла операції на щитоподібній залозі, хоча всі інші кричали, що потрібно всю видаляти! Всім раджу грамотного і чуйного лікаря!
|
|
| |
СтеблянкоДаня | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Завдяки лікарю вдалося уникнути операції на щитоподібній залозі. Три візити, п'ять аналізів, 2 види таблеток. Замість небезпечної операції та ліків довічно. Однозначно рекомендую!
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 11 |
Генерал-майор
| Скажіть, будь ласка, може є телефон цього лікаря або клініки?
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - клініка "Лікаріум".
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| Чудовий лікар. Допомогла зберегти вагітність при цукровому діабеті першого типу. Дбайливо ставиться до пацієнтів.
|
|
| |