Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Каруну Катерину Одеса відгуки
ksyha8253 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Каруну Катерину Одеса відгуки

Доброго дня, матусі! Дуже потрібен хороший психолог для підлітка в Одесі. Бачила багато рекомендацій про Каруну Катерину Сергіївну, але хочеться почути реальні відгуки. Можливо, хтось уже працював з нею або шукав фахівця в цьому напрямку? Буду вдячна за ваші історії та поради!

OleSy Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Ох, дівчата, пошук підліткового психолога – це якийсь квест! Вела сина до трьох спеціалістів, і все не те! Одна постійно питала про «енергію в родині» (здається, вона думала, що ми з іншої планети), друга записала його в «кризову групу», бо він мало говорить. Третя просто кивала головою і казала: «Це минеться».

Petta Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Мій старший син закрився в собі, і я шукала когось, хто зможе допомогти. Але психологи або занадто теоретичні, або поверхневі. Були консультації, де ми платили лише за те, що спеціаліст записував щось у блокнот. І це все! А результат? Нульовий!

Ridina Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
У нас теж був невдалий досвід. Довго шукали когось, хто справді працює з підлітками, а не просто розповідає загальні фрази. Деякі психологи або сильно «вантажать» дітей теорією, або занадто «м’які», і підліток їх просто не сприймає.

Rokan Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Каруна Катерина Сергіївна – це справжня знахідка! Вона одразу знайшла підхід до моєї доньки, хоча та спочатку була категорично проти психолога. Дуже професійна, пояснює просто, спокійно, а головне – без повчань. Донька після кількох сеансів стала відкритішою, спокійнішою.

Ruslana45 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Можу лише підтвердити! Катерина Сергіївна дуже глибоко розбирається в підліткових проблемах. Вона використовує когнітивно-поведінкову терапію, і це реально працює! Плюс вона ще й екофасилітатор – допомагає дітям знаходити баланс і розуміти себе через природу.

Tekilla Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цікаво! А хтось може розказати детальніше, як саме проходять консультації? Як часто потрібно ходити, і чи є якісь домашні завдання? Який формат спілкування – більше теорії чи практичних завдань?

Viki Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Консультації у Каруни Катерини Сергіївни проходять в залежності від потреби: хтось ходить раз на тиждень, хтось рідше. Вона працює в декількох підходах – когнітивно-поведінковий аналіз, психологічне моделювання та навіть екофасилітація (залежить від дитини). Діти не просто слухають лекції, а працюють над собою, виконують вправи.

zinaaa Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Можливо, це дрібниця, але мене трохи напружувала велика черга на запис. Дуже багато бажаючих, доводилося чекати кілька тижнів, щоб потрапити на прийом. Але, мабуть, це лише підтверджує її професіоналізм.

ksyha8253 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А як з нею можна зв’язатися? Де вона приймає?

Viki Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Контактний номер: +380509588221
Прийом проходить за адресою: Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 55-6, ЖК Дмитріївський.

ksyha8253 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дякую всім за відгуки та поради! Дуже рада, що знайшла цю тему, бо вже не знала, до кого звертатися. Особливо вдячна тим, хто поділився реальним досвідом – це дійсно допомагає зробити правильний вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: