Каруну Катерину Одеса відгуки
|
|
ksyha8253 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Каруну Катерину Одеса відгуки Доброго дня, матусі! Дуже потрібен хороший психолог для підлітка в Одесі. Бачила багато рекомендацій про Каруну Катерину Сергіївну, але хочеться почути реальні відгуки. Можливо, хтось уже працював з нею або шукав фахівця в цьому напрямку? Буду вдячна за ваші історії та поради!
|
|
| |
OleSy | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Ох, дівчата, пошук підліткового психолога – це якийсь квест! Вела сина до трьох спеціалістів, і все не те! Одна постійно питала про «енергію в родині» (здається, вона думала, що ми з іншої планети), друга записала його в «кризову групу», бо він мало говорить. Третя просто кивала головою і казала: «Це минеться».
|
|
| |
Petta | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Мій старший син закрився в собі, і я шукала когось, хто зможе допомогти. Але психологи або занадто теоретичні, або поверхневі. Були консультації, де ми платили лише за те, що спеціаліст записував щось у блокнот. І це все! А результат? Нульовий!
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| У нас теж був невдалий досвід. Довго шукали когось, хто справді працює з підлітками, а не просто розповідає загальні фрази. Деякі психологи або сильно «вантажать» дітей теорією, або занадто «м’які», і підліток їх просто не сприймає.
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Каруна Катерина Сергіївна – це справжня знахідка! Вона одразу знайшла підхід до моєї доньки, хоча та спочатку була категорично проти психолога. Дуже професійна, пояснює просто, спокійно, а головне – без повчань. Донька після кількох сеансів стала відкритішою, спокійнішою.
|
|
| |
Ruslana45 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Можу лише підтвердити! Катерина Сергіївна дуже глибоко розбирається в підліткових проблемах. Вона використовує когнітивно-поведінкову терапію, і це реально працює! Плюс вона ще й екофасилітатор – допомагає дітям знаходити баланс і розуміти себе через природу.
|
|
| |
Tekilla | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Цікаво! А хтось може розказати детальніше, як саме проходять консультації? Як часто потрібно ходити, і чи є якісь домашні завдання? Який формат спілкування – більше теорії чи практичних завдань?
|
|
| |
Viki | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Консультації у Каруни Катерини Сергіївни проходять в залежності від потреби: хтось ходить раз на тиждень, хтось рідше. Вона працює в декількох підходах – когнітивно-поведінковий аналіз, психологічне моделювання та навіть екофасилітація (залежить від дитини). Діти не просто слухають лекції, а працюють над собою, виконують вправи.
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Можливо, це дрібниця, але мене трохи напружувала велика черга на запис. Дуже багато бажаючих, доводилося чекати кілька тижнів, щоб потрапити на прийом. Але, мабуть, це лише підтверджує її професіоналізм.
|
|
| |
ksyha8253 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| А як з нею можна зв’язатися? Де вона приймає?
|
|
| |
Viki | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Контактний номер: +380509588221 Прийом проходить за адресою: Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 55-6, ЖК Дмитріївський.
|
|
| |
ksyha8253 | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Дякую всім за відгуки та поради! Дуже рада, що знайшла цю тему, бо вже не знала, до кого звертатися. Особливо вдячна тим, хто поділився реальним досвідом – це дійсно допомагає зробити правильний вибір.
|
|
| |